Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustil? Anna Paquin, není to dlouhý a v žánru je komedie. Dojmy? Ztráta času. Humor? Možná na začátku trochu konverzační. Je to mozaika několika příběhů, které nakonec dají smysl. SPOILER Ale smysl je odhalen až na konci, a to ne celý, a navíc je stupidní. Napětí ani lekačky nefungovaly - to, že se stařík pomalu otáčí na schodech a rozhlíží, není strašidelné, ale nudné, jako většina filmu. Nejlepší scéna byla s vlkodlaky, kde zahrál Marilyn Manson Sweet Dreams; a vůbec těch pár minut kolem Anny nebylo tak špatných. # Dobrý komentář: tron. # příběh 3 | hudba 5 | humor 1 | akce 0 | napětí 4 | pustil bych si znovu 2 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé povídky filmu sice nejspíš nikoho příliš nevyděsí, celek však pro mě byl dokonalou esencí halloweenského večera, nádherně navozující onu neopakovatelnou náladu v níž se mísí vůně podzimu plného večerní mlhy a spadaného listí, ozvěna nadpřirozena vanoucí jakoby rovnou ze záhrobí a veselí rozpustilého halloweenského reje plného děsivých masek, koledy, zábavy, flirtování a samozřejmě oblíbených strašidelných historek, podobných těm, které jsme si jako kluci vyprávěli u táboráků. Ty pak nabídnou několik příjemně různých žánrových poloh, krvavých momentů, půvabně strašidelnou atmosféru, obvyklé „nečekané“ pointy, ale také něco, co film příjemně osvěží, a tím je humor. Nevtíravý, občas nenápadný, nesnažící se na sebe křečovitě upoutat, přesto výrazný a navíc s horrorovým základem dokonale sladěný. K tomu herecké obsazení příjemně okořeněné několika známými tvářemi, vypiplaný scénář a zručná režie, která do vyprávění dokáže příjemně zapojit i detaily. Zkrátka zábava, které člověk rád odpustí těch pár drobných nedostatků. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pestrobarevný komediální horor, který si mě získal od prvních minut. Pět vydařených příběhů, slušné herecké obsazení, sváteční atmosféra, a nějaké to překvapení. Zklamáni můžou být hardcore fanoušci, co by od Trick 'r Treat čekali snad brutální nářez. Kdybych ho měl k něčemu přirovnat, nevybaví se mi totiž ledajaké povídkové filmy, nýbrž halloweenské díly seriálu Simpsonovi. Vy se smějete, ale svým humorem a barevností k tomu přímo vybízí. Tenhle horor prostě a jednoduše nemá za úkol vás k smrti vyděsit nebo zhnusit, nýbrž pekelně pobavit. A podařilo se mu to velmi slušně. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Divím se, že spousti lidí tu kritizuje tenhle dobře vypadající halloweenský film. Práce s kamerou byla skvělá, když je taková jako tady, tak to je potom zážitek, podobný styl mám rád. Atmosféra ta pravá na dušičky a konec tu všechno osvětluje a spojuje příběh do takové podoby, kdy víme kdo zde hraje jakou roli. I když zde dostala prostor taková zvláštní stvoření, tak se to musí překousnout, strašáci a podobná havěť k halloweenu prostě patří. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hou hou tady někdo nakopává totálně prdel přestylizovánému porno Halloweenu Roba Zombieho a zároveň se dokáže důstojně měřit s legendární kingovskou sbírkou povídek Crepshow a to v krásné osmdesátková stylizaci příběhů ze záhrobí. slabší prostředek dokonale nahradí úžasné finále s koledující "tykví". Nevěřil bych, že něco takového se může točit i v novém mileniu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Všetci účinkujúci pod maskami, ktorí hrajú deti v školskom autobuse, majú skutočné zdravotné postihnutie alebo zranenia. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama