Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Dougherty: 1. Main Titles ,2. Meet Charlie ,3. It's Halloween, Notÿhanukkah ,4. Charlie Bites It ,5. Father and Son ,6. Meet Rhonda ,7. To the Quarry ,8. The Halloween Schoolbus Massacre ,9. The Elevator/Laurie On the Prowl ,10. Halloween Prank ,11. Not a Trick/Red and Black ,12. Laurie's First Time ,13 Old Mr. Kreeg ,14. Pumpkin Shooter/Meet Sam ,15. The Bus Driver ,16. The Neighborhood ,17. Trick 'R Treat ,18. End Credits ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hodně připomnělo moje v mládí milované Bojíte se tmy?. Podobně laciné historky ve stylu "slyšel jsi tu historku o řediteli školy, který vraždil své žáky?" a pojetí, které se nebere dvakrát vážně. A když říkám, že Hallowenská noc je laciná a béčko, tak to tentokrát nemyslím zle, protože tenhle film to o sobě ví a účelově toho využívá. Dougherty je zručný řemeslník a skvěle si poradil jak s halloweenskou atmosférou, tak s lekačkami a místy stístěnou atmosférou. Příjemný film na sobotní večer. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Tak to bola supica bombica, vazeni :) Kratke, strucne, vystizne, bez zbytocnych slov, s genialnou atmosferou :) Prva polovica perfektne vtipna, druha s jednym uzasnym prekvapenim a zaver, zaver trosicku pokrivkava, ale aj tak to bola vyborna lahodka. Celkom dobre nechapem, preco to islo rovno na DVD. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Skvělá tak trochu parodie na halloweenské filmy. Celý děj tvoří několik příběhů a i přes jejich komediální nádech jsem se po konci cítila trochu nesvá. Navíc film nadchne svou dokonalou křiklavou atmosférou. Z herců mě nejvíce pobavil Brian Cox, v takové roli jsem ho opravdu nečekala. Nejlepší na celém filmu je ale fatální konec každého z příběhů, u kterého se chtě nechtě pousmějete. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pestrobarevný komediální horor, který si mě získal od prvních minut. Pět vydařených příběhů, slušné herecké obsazení, sváteční atmosféra, a nějaké to překvapení. Zklamáni můžou být hardcore fanoušci, co by od Trick 'r Treat čekali snad brutální nářez. Kdybych ho měl k něčemu přirovnat, nevybaví se mi totiž ledajaké povídkové filmy, nýbrž halloweenské díly seriálu Simpsonovi. Vy se smějete, ale svým humorem a barevností k tomu přímo vybízí. Tenhle horor prostě a jednoduše nemá za úkol vás k smrti vyděsit nebo zhnusit, nýbrž pekelně pobavit. A podařilo se mu to velmi slušně. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Celkovo vzniklo až 18 návrhov scenára. (Arsenal83)
  • Väčšina halloweenskych tekvíc tu bola vyrobená z peny alebo keramiky. Na placi preto koloval vtip, že "počas výroby filmu nebolo ublížené žiadnej tekvici." (Arsenal83)
  • Všetci účinkujúci pod maskami, ktorí hrajú deti v školskom autobuse, majú skutočné zdravotné postihnutie alebo zranenia. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama