Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Ant 

všechny recenze uživatele

Skvělá tak trochu parodie na halloweenské filmy. Celý děj tvoří několik příběhů a i přes jejich komediální nádech jsem se po konci cítila trochu nesvá. Navíc film nadchne svou dokonalou křiklavou atmosférou. Z herců mě nejvíce pobavil Brian Cox, v takové roli jsem ho opravdu nečekala. Nejlepší na celém filmu je ale fatální konec každého z příběhů, u kterého se chtě nechtě pousmějete. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Samoúčelná jednohubka, ktorá zasvätenému horrorovému fandovi prinesie určite nemalú dávku potešenia. Aj ja som sa veľmi slušne bavil, ale po skvelom rozjazde som čakal film, ktorý bude mať viac šťavy, pretože režisér cestou k jeho koncu niekde asi stratil gule. Pár vtipných momentov sa nájde, ale nebavil som sa ako pri 'Shaun of the Dead', halloweenska atmosféra je citeľná, ale nie tak ako vo filme 'Halloween' a príbeh svojím konceptom pripomína '11:14', ale výsledok už jeho kvality nedosahuje. 60%. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé povídky filmu sice nejspíš nikoho příliš nevyděsí, celek však pro mě byl dokonalou esencí halloweenského večera, nádherně navozující onu neopakovatelnou náladu v níž se mísí vůně podzimu plného večerní mlhy a spadaného listí, ozvěna nadpřirozena vanoucí jakoby rovnou ze záhrobí a veselí rozpustilého halloweenského reje plného děsivých masek, koledy, zábavy, flirtování a samozřejmě oblíbených strašidelných historek, podobných těm, které jsme si jako kluci vyprávěli u táboráků. Ty pak nabídnou několik příjemně různých žánrových poloh, krvavých momentů, půvabně strašidelnou atmosféru, obvyklé „nečekané“ pointy, ale také něco, co film příjemně osvěží, a tím je humor. Nevtíravý, občas nenápadný, nesnažící se na sebe křečovitě upoutat, přesto výrazný a navíc s horrorovým základem dokonale sladěný. K tomu herecké obsazení příjemně okořeněné několika známými tvářemi, vypiplaný scénář a zručná režie, která do vyprávění dokáže příjemně zapojit i detaily. Zkrátka zábava, které člověk rád odpustí těch pár drobných nedostatků. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazna slatanina, kam tvurci nacpali vsechno, co je napadlo, takze tu potkate vlkodlaky, nejaky prizraky, legendu o autobuse mrtvejch retardu, upiry, nadrzeny pubertaky, podivnyho panacka s pytlem na hlave nebo posahanyho vrazdiciho reditele. Bohuzel jako celek to neni ani nejak zvlast vtipny, ani nijak zvlast strasidelny a navic se to cely rozpada na jednotlivy sceny, protoze tady proste neni zadnej pribeh nebo hlavni hrdina, takze i kdyz neni jasny, kdo chcipne a kdo ne, stejne vam to je jedno. Spis by se to melo jmenovat Halloweenske historky a to vysoky hodnoceni fakt nechapu. Nicmene film je jako celek aspon docela zabavnej, slusne natocenej a sem tam nejaka ta hlaska nebo krvarna potesi. Lepsi 3*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Comicsy já prostě miluju, strašidelné obzvláště, a když se podle nich povede film, je radost dvojnásobná. Jasně, pointu většiny minipříběhů vytušíte, ale jsou tak zábavné! A žádné milosrdenství se nekoná - děti neděti, masakr se nevyhne nikomu. Nejlepší byl zřejmě vlkodlačí striptease za zpěvu M.Mansona. A hošík uzvracející se k smrti byl rovněž bezchybný....ať žije Halloween! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno