Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (354)

Kailo 

všechny recenze uživatele

Hehe. Opravdu pěknej filmeček o Hallowenské tradici a historkách. Čekal sem podle popisku, že to bude komedie s "kapkou" krve, ale to slovo komedie neznamená, že to je vtipný. Je to horror, ale když vidíte někdy tu ironii, tak se prostě musíte zasmát. A ten film paradoxně o ironii je 75%_____ Koment, který mě pobavil (resp. mě pobavil člověk, co ho napsal) nipper - Říkáš, že se ztracíš, kdy se co událo kvůli těm "later" a "earlier". Až budeš vědět, co ty dvě slova znamenají, tak se v tom možná ztrácet nebudeš. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takové... zajímavé:) Kvalitní a efektní masky i atmosféra, vydařené scény, ty lekací i komické, a působivé propojení jednotlivých příběhů. Dylan Baker je pro mě pořád učitel Petera Parkera ze Spideyho, Anna Paquin aktuálně Sookie, které se zde zase někdo zakousne do krku a Lauren Lee Smith zase půvabná Lara z The L Word. Nehybně postávající či příliš naopak aktivní děcka s plátěným pytlem přes hlavu budou pro mě vždy děsivým hororovým elementem. A tento malý čipera se zřejmě rozhodl, že "pomůže" nesprávně se chovajícím lidem v tom, aby pochopili, jak se má správně a dle pravidel, slavit Halloween. Beztak stál někde opodál Michael Myers, ale když viděl tu spoustu podivných a bláznivých postav a jejich excesivní chování, raději usoudil, že bude vhodnější, držet se bokem:) ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi ako to vzájomne bolo prepletené, bohužiaľ nie každý príbeh ma tak zaujímal. Hlavne teda ten "babský". Ja som úprimne ani nevedela, že vo filme sa odohrá viac príbehov, myslela som, že je to o dákom sériovom vrahovi. Takže neskôr som bola trošku zaskočená ale dalo sa to rýchlo stráviť. Najzaujímavejšie príbehy boli tie s deťmi z autobusu a s halloweenskem démonom. Síce viac k svetu bol ten démon s tým vrecom na hlave. No a napriek tomu, že som to pozerala cez deň neraz ma dosť myklo od strachu. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Skvělá tak trochu parodie na halloweenské filmy. Celý děj tvoří několik příběhů a i přes jejich komediální nádech jsem se po konci cítila trochu nesvá. Navíc film nadchne svou dokonalou křiklavou atmosférou. Z herců mě nejvíce pobavil Brian Cox, v takové roli jsem ho opravdu nečekala. Nejlepší na celém filmu je ale fatální konec každého z příběhů, u kterého se chtě nechtě pousmějete. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pohodovej film s výbornou pohádkovou atmosférou. Propletený povídky jsou výborné, i když ta povídka s dětma co jdou hledat děti z autobusu dost pokulhávala, tak zbytek byly naprosto senzační. A nejlepší je ta s dýňovým klukem. Filmu snad kromě zmiňované povídky nemám moc co vytknout. Herci byly v pohodě, výborný soundtrack. A stylové titulky. A hlavně celkem vychcaný scénář. Pěkné. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Celkovo vzniklo až 18 návrhov scenára. (Arsenal83)
  • V roce 2009 Michael Dougherty oznámil, že bude pokračování. V roce 2011 se v USA na svátek všech svatých objevil v některých kabelových televizích trailer na druhý film. V roce 2012 však nezačalo ani natáčení. (Terva)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno