Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Antek 

všechny recenze uživatele

Vymydlená vyvražďovačka, v níž roli záporáka ztvárňuje hezounek, který by svým prázdným pohledem vyděsil leda tak módní návrháře. Minuty utíkají, vraždy (s minimem krve) postupně vybíjejí z plátna postavy s opravdu nízkým IQ, po chodbách hotelu pobíhá policista s IQ ještě nižsím a atmosféra se šla schovat někde do šatníku. Horror? Určitě. Když Vás více zajímá, kdo vyhraje Nejkrásnější pár maturitního plesu, místo toho, abyste řešili jak celé to nudné vraždění dopadne (natož jak to dopadne s tou nesympatickou husičkou v hlavní roli) tak to rozhodně horror je. A s velkým H. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem se snažil naladit a přijmout pravidla hry, ale nešlo to, film je tak neskonale hloupě nelogický a předvídatelný, že jsem opravdu trpěl a měl na jazyku slova: "to je ale blbost...". Dialogy jsou příšerně a o ničem, na logiku zde nenarazíte a ani hudba mě zde neseděla. Scénáristická a režisérská křeč bez špetky zajímavého nápadu. Tento zbytečný a nenapínavý horor, který se místy sám paroduje hodnotím 0,5 hvězdičky… ()

Reklama

SLOTH 

všechny recenze uživatele

pokud si pamatuji svuj maturitni vecirek tak jsme jel mhd(tramvaji pak metrem )vystoupil na vysehrade sel jsme zaplatil strasne moc penez sedel jsem pak jsem si povidal s lidma jejiz jmena jsem neznal a ve svych teniskach a v obleku jsem dostal serpu nikdo nevyvolaval me jmeno a ani se ma fotka neobjevila na ohromne tabuli. pozdeji jse mjel domu mhd. opet ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Americký tuctový snímek, kde se maturanti chovají jak střeva, policie je absolutně neschopná, vrah si dělá co chce a ve finále se můžete po pádu ze schodů objevit až v rozestavěné části hotelu. Chvilkami to napětí má, ale je typický americký snímek s přiblblým scénářem. Asi to být nemělo, ale chvilkami jsem se i pobavil. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nuda , nuda a bída. I tak by se to dalo nazvat. Klasická vyvraždovačka na jedno brdo. Donna je svědkem vraždy své rodiny a samozřejmě jí to poznamená. Na maturáku se , ale ukáže ten vrah co uteče z báně. Poldové to samozejmě ví a tak celý maturák sledují, jenže stejně uhlídají pendrek a vrah má možnost pár studentíků zabít. Jde mu hlavně o Donnu, ale tu chrání poldové (moc dobře né). Je to obehrané kliše a nic nového to nepřináší. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama