Reklama

Reklama

Odposlech

  • Itálie In ascolto (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rozčarovaný a zklamaný agent americké Národní bezpečnostní agentury, který byl odeslán, aby operoval na území Itálie, začíná mít pochyby o svém poslání. A situace zajde mnohem dál. Po čase se stává špiónem, který jde po krku agentuře, od níž sám zběhl. Vysoko v italských Alpách začíná jeho mise zaměřená proti futuristickému výzvědnému zařízení, největší odposlechové základně na světě. A v boji proti vlastním, elitně vycvičeným lidem mu může napomoci pouze solidní arzenál a vlastní důvtip. Mezinárodní konspirace vedená americkými tajným službami musí být okamžitě zmařena. Tváří v tvář se jí postaví Michael Parks jako agent James Wagley, muž, který se nezastaví před ničím v napínavém thrilleru z roku 2006. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

piglit 

všechny recenze uživatele

Hollywood like movie. Po první půlhodině jsem znechuceně nadával - zase další konspirační film, copak jich už nebylo dost? Na konci jsem ale konstatoval, že takových, kde zlo zvítězí a dobrák ostrouhá, není nikdy dost - zlatá škola evropského filmu se šťavnatým unhappyendem. A to tím spíš, že kladný hrdina je vcelku docela kladný a záporňákovi jeho nechutnost dokážete uvěřit. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení se tentokrát opravdu konalo! Film má výborný námět, scénář a je taky velmi dobře zpracován.. rozhodně nepůsobí dojmem nízkorozpočtového snímku, přestože k hollywoodským sumám má patrně velmi daleko. Ovšem výsledek mnohé produkty hollywoodu s podobným ražením předčí. Herci jsou taky velmi přesvědčiví, líbila se taktéž výprava a kamera.. Velmi sympatický pro mne byl unhappy end, protože v životě to tak většinou chodí.. vítězí ten kdo má moc...né pravdu . ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Vybavily se mi filmy Nepřítel státu, Bourne ultimatum, Spy game a Hrdinové a zbabělci. To je přesně ten žánr, který mi sedí, a když je dobře podanej.. a to tenhle film byl, tak mu člověk uvěří.. a zamyslí se.. "Sakra, to voni dovopravdy dělaj?" A uvnitř to člověka zneklidní. A na závěr už nezní otázka jestli je to možné, ale jestli se to doopravdy v tak šíleném měřítku, že za slovo "Thumbleweer", vás můžou sebrat a udělat chemickou lobotomii.. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V posledních letech jsem neviděl mnoho italských filmů. Popravdě si snad na žádný krom Odposlouchávání (Listening) nevzpomínám. Díky tomu jsem byl velmi mile překvapen kvalitou filmu, vybranému tématu i všeho okolo (některé záběry jsou velmi zajímavé a netradiční). Film předkládá velmi kontroverzní pohled na svět plný odposlouchávání, paranoidního sledování a "několika mužů" v pozadí, kteří tohle všechno řídí. Výsledek? Velmi příjemných 105 minut s dobrými herci (Michael Parks neskutečně připomíná Johna Voighta ...klon?Dvojče?) a překládá zajímavé poznatky o dnešním světě plného technologie sahající za představivost většiny z nás. Když už váš celý film nechá chladným, tak si aspoň pamatujte, že není dobré sbírat "podivný" kufr ze země a nosit ho domů... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Francesca Savelli nám opakovaně volá a mluví sama se sebou o sexu." To je ale podivné. Nicméně mě vždycky bavily konspirace, odposlechy, odborné finty a paranoia v prostředí plném aktivních i vyřazených agentů. Já jsem se při tomto odposlouchávání zkrátka pobavil i napnul a o to mi u filmů jde až v první řadě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Maya Sansa získala od Viareggio EuropaCinema platinovou cenu pro nejlepší herečku. (Terva)
  • Giacomo Martelli získal na mezinárodním filmovém festivalu Taormina v Itálii cenu za nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama