Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm. Ako ohodnotiť tento film. Ono je to vcelku úplná blbosť k čomu navádza už názov. Ak to však človek akceptuje hneď na začiatku môže sa na filme dobre pobaviť. Film je vlastne neuveriteľný odpad v ktorom sa ale na ropzdiel od oiných odpadov mihne nejaký ten slušný vtip. A asi 2-3 krát som sa rezal smiechom skutočne výdatne. Ako celkom fim vlastne bavil aj keď celý čas pôsobí tak béčkovo až amatérsky. Myslím, že tri hviezdičky to nejak vstrebe aj keď veľa ľuďom sa to nebude páčiť ani trochu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jimmy a Fletch jsou dva největší "loseři" pod sluncem. Jednoho právě opustila jeho holka a druhý přišel o práci. A co jim asi tak zbude? Dát se na zabijáky lesbických upírek a jednou provždy zbavit jeden zapadákov jeho pradávné kletby. To ale netuší, že náhoda, která je zavála do kletbou stiženého "vidlákova", chtěla, aby zde potkali čtyři pohledné studentky folkloristiky a nakonec svedli tuhý boj s královnou upírů i s ostatními děvčaty, které se po dosažení 18 roku svého života mění po krvi dychtící sexy lesbo-upírky. Nějak mně tahle celkem ujetá upírská pohádka, nijak výrazně neporušující známá upírská pravidla, přišla vhod. Neřešil jsem a ani mně nepřišlo divné, proč je to právě o lesbických upírkách a očekával jsem, že mix hororu, erotiky a komedie nebude fungovat, ale ono se na to dalo dobře dívat. Ústřední herecká dvojka Paul McGann a James Corden doplněná o zajímavou MyAnnu Buring sice nehraje nijak extra, ale je dostatečně neokoukaná. A to je také plus. Největší kladné hodnocení ovšem zaslouží režisér Phil Claydon, který z nijak výrazného scénáře dokázal vyrazit víc, než by se dalo čekat, a tak nechybí nejen početné zástupy spoře oděných upírských slečen, ale dočkáme se i jejich nápaditého zabíjení, několika ujetých gagů a takřka hororově-pohádkové atmosféry i výrazné vizuální stylizace a i jedné inovace spočívající v tom, že po zabití upírky z ní tryská hustá bílá kaše. A hlavně ani trochu se to nebere vážně. A proto jsem se u toho tak dobře bavil a asi je to dáno i skromnou stopáží. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Komedie s mizerným humorem, horor bez napětí a akce bez akce. Na tomhle filmu se ale i tak najde pár věcí, co stojí za shlédnutí. Za prvé spousta nádherných herček a za druhé je to vizuální stránka, která je hlavně v úvodních titulcích kouzelná. Jako spousta dalších jsem měl i určitá očekávání a docela se na film těšil. Párkrát jsem se dokonce zasmál, ale jinak jde spíš o trapárnu, kde většinu času zmateně pobíhá pitomě hláškující tlouštík. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie nacpaná suchým britským humorem a povedenými hláškami je zpočátku příjemně ujetá. Jak ale běží čas, skromný děj začíná nudit, slabší vtipy vadit. Přes geniální název téhle splatterové legrácce schází pořádný drajv na to, aby s naostřeným štafetovým kolíkem vítězně doběhla do velkého finále. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Název Zabíječi lesbických upírek zní úžasně debilně, pročež jsem se na tento skutečný klon reddwarfovské Pomsty vzrušujících sexyvampů v bikinách dost těšil. Snad právě proto mne to mírně zklamalo - film není tak úžasně absurdní, jako název a veškerá reklama. Je to docela slušná horrorová parodie ve stylu Hot Fuzz, jenže plná hluchých míst. Dva loseři, Jimmy McLaren a Fletch, se potřebují odreagovat. Jednomu dala kopačky přítelkyně, druhého vyhodili z jeho nenáviděné, leč nezbytné práce dětského klauna. Proto jedou na dovolenou do největší díry Anglie, vesničky, jejíž jméno ani neumí vyslovit - Cragwich. Setkají se tam se skupinou sexy studentek folkloristiky, které chtějí probádat místní legendu o královně upírů Carmille. Jak už to v horrorech bývá, šťastným řízením osudu po menší pařbě zjistí, že legenda není jen legenda a že tu skutečně existují lesbické upírky. A tak dále. Ve filmu (s úžasně temnou atmosférou, opravdu vynikajícím technickým zpracováním a doopravdy skvělou hudbou) pobíhá v temné, odlehlé turistické chatě (či co to je) plno polonahých lesbických upírek, které se po rozseknutí hlavy změní v něco mezi spermatem a žaludečními šťávami (???), což je všechno smíšené s docela dobře ujetým anglickým puberťáckým humorem (zajímavá kombinace). Opravdu jedinou vadou na kráse je celá řada hluchých nebo trapných nápadů (meč-dildo? ale no tak ;) v jinak docela slušném scénáři. P. S. Viděl jsem to s nejdebilnějšími českými titulky (by Embaka), jaké se dají udělat. Vřele doporučuju. Nemluvě o gramatických tvarech typu "pozývám", překlad "I look like a twat - vypadám jako frajer" nemůže nebýt dílem antigénia. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)

Reklama

Reklama