Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejodvážnější je na celém filmu skutečně jeho název. Spojení komedie o zásunu a upířiny nevyšlo zejména kvůli patrnému nedostatku režisérova talentu. Zlomyslně mne pobavila urputnost, s jakou se snažil takřka v každém záběru alespoň něco zachránit postprodukcí. Marně, akorát tím vystavuje ještě víc na odiv, jak chudý byl rozpočet. Vtipy jsou pitomé, atmosféra žádná, herci prkenní, jen ty herečky pěkné a kamerou lascivně očumované, čehož bohužel není využito dost důmyslně, aby film dokázal rozpoutat nějakou vážně míněnou diskuzi. 35% Zajímavé komentáře: Cervenak, 2-Xtreme, FlyBoy, GodComplex ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,To je jako středověkej gay bar..." ,,Zatraceně, ženský si to spolu rozdávaj i po smrti a na mě, než umřu, žádná nezbyde !" Povedená ptákovina, od které bych sice čekal více sexu a gejzírů krve, ale s ohledem na zdejší hodnocení jsem si velké naděje nedělal. Pěkný vizuál, jenž připomněl kde co (Čínský duchařský příběh, Van Helsing nebo rozličné videoklipy), což mi nevadilo, majestátní hudba doplněná postarším popíkem (vtipně přeskakující CD) a chytlavým rock and rollem (nejlepší poslední klasika - Showaddywaddy) a odkazy na další filmy - Rocky Horror Picture Show, zpomalený výsun čelistí - Vetřelec či Evil Dead. Škoda, že rozkošné gejzíry při masakrování upírek nebyly rudé, takhle připomínaly spíše mohutný orgasmus nebo výbuch cisterny s mlékem.... Jen ten název sliboval větší odvaz, na druhou stranu, nebyla to oplzlá prvoplánově rádoby vtipná americká nechutnost, byť pro sprosté slovo se nechodilo daleko. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu mě opět dokopal Horor film. Popravdě bych si ho sám určitě nepustil. K mému překvapení to ale nebyla taková kravina jakou jsem podle názvu filmu očekával. Snímek sám sebe nebere vážně a tak je k tomu potřeba i přistupovat. Sice to není žádná extra prdel, ale k tomu abych se nenudil to stačilo. Jak už bylo řečeno ve filmu : Celý je to o meči s kokotem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jimmy a Fletch jsou dva největší "loseři" pod sluncem. Jednoho právě opustila jeho holka a druhý přišel o práci. A co jim asi tak zbude? Dát se na zabijáky lesbických upírek a jednou provždy zbavit jeden zapadákov jeho pradávné kletby. To ale netuší, že náhoda, která je zavála do kletbou stiženého "vidlákova", chtěla, aby zde potkali čtyři pohledné studentky folkloristiky a nakonec svedli tuhý boj s královnou upírů i s ostatními děvčaty, které se po dosažení 18 roku svého života mění po krvi dychtící sexy lesbo-upírky. Nějak mně tahle celkem ujetá upírská pohádka, nijak výrazně neporušující známá upírská pravidla, přišla vhod. Neřešil jsem a ani mně nepřišlo divné, proč je to právě o lesbických upírkách a očekával jsem, že mix hororu, erotiky a komedie nebude fungovat, ale ono se na to dalo dobře dívat. Ústřední herecká dvojka Paul McGann a James Corden doplněná o zajímavou MyAnnu Buring sice nehraje nijak extra, ale je dostatečně neokoukaná. A to je také plus. Největší kladné hodnocení ovšem zaslouží režisér Phil Claydon, který z nijak výrazného scénáře dokázal vyrazit víc, než by se dalo čekat, a tak nechybí nejen početné zástupy spoře oděných upírských slečen, ale dočkáme se i jejich nápaditého zabíjení, několika ujetých gagů a takřka hororově-pohádkové atmosféry i výrazné vizuální stylizace a i jedné inovace spočívající v tom, že po zabití upírky z ní tryská hustá bílá kaše. A hlavně ani trochu se to nebere vážně. A proto jsem se u toho tak dobře bavil a asi je to dáno i skromnou stopáží. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější film všech dob, jehož kulturní přesah nezná hranice. Toto umělecké dílo svou filozofickou hloubkou a všeobjímající moudrostí zastíní i vznik samotné knihy knih tj. Bible... no dobře kecám, ten film je blbost :o) Další z komedií pro puberťáky o dvou loserech co se snaží sbalit nějakou babu (jenom se do toho navíc přímíchaj ty lesbický upírky). Na druhou stranu sem se celkem zasmál a na polonahé, hezké holky se vždycky dobře kouká. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama