Reklama

Reklama

VOD (1)

Třetí díl série Underworld, která ve světě vydělala přes 200 milionů dolarů, se zabývá podstatou krvavého boje mezi aristokratickými upíry a barbarskými Lycany (vlkodlaky), který se táhne už po staletí. Mladý Lycan Lucian (Michael Sheen) se ujme role mocného vůdce a sjednotí vlkodlaky v boji proti Viktorovi (Bill Nighy), démonickému králi upírů, který je po stovky let pronásleduje. K Lucianovi se připojí i jeho tajná láska, krásná upírka Sonja (Rhona Mitra), aby se společně pokusili osvobodit Lycany z jejich krutého otroctví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

tron 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavý prequel k prvej časti, ktorá ma bavila (80%) a k druhej, ktorá ma bavila menej (60%). Snímke ublížil predovšetkým odchod Kate Beckinsale, naopak potešia solídne masky a drsné akčné scény. Ale ako minule, i teraz sú postavy priemerné a scenár hlúpy a zároveň zbytočne komplikovaný (čo je niekedy to isté). Nebavilo ma to. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Něco trochu jiného než z minulých dvou dílů. Teď už aspoň definitivně vim, že fandim Lycanům. První film, kde se mi Michael Sheen líbil. Ať jak hrál, jakou postavu ztvárnil i vzhledově. Škoda za tu ošklivou lokaci a za sex hlavních hrdinů, který byl vyloženě směšný a působil jak ze špatný telenovely. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli první dva díly, tenhle opomenete a rovnou přeskočíte na nejnovější, myslím, že se naprosto nic nestane. Šla jsem na Underworld do kina bohužel neinformovaná a dost mě tedy zaskočil směr, jakým se příběh ubíral (dějově je to vlastně před všemi díly) a hlavně absence Kate Beckinsale, která pro mě byla docela klíčová. Určitě zajímavé zpracování, akce, ale ta hlavní představitelka mě tam docela s*ala.Celkově obsazení zkrátka nic moc. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dalo se to, na to jak je tahle série bídná a zbytečná, jsem se u tohodle dílu moc nenudil. Příběhově je to sice pořád hodně blbý a snaha přesunout to všechno na úplný začátek, aby se tím podbarvila ta jejich mytologie mě úplně míjela, páč si toho z předchozích dílů moc nepamatuju. Ale akce byla obstojná, Rhona Mitra tam byla naštěstí méně než jsem čekal a Nighy s Sheenem jsou pro tyhle filmy až moc dobří.50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečně příjemný překvapení, který strčí do kapsy svý starší brásky a to dost hluboko. Příběh má v sobě emoce, hreci mají co hrát, ale současně nejsme ošízeni ani o sobouje a efekty a my pánove ani o pohled na hezkou ženskou v latexu, teď teda Rhona vystřídala Kate, ale já to ani nepoznal, protože stejně holkám čumím spíš na zadek než do obličeje a tady je třeba říct, že Rona je stejná kost jako Kate, takže z očního hlediska za pět, ale i z diváckého je to tentokrát taky hodně dobrý. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo na Novém Zélandu. (Epistemolog)
  • V Severní Americe film utržil 45,8 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 92,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

11.08.2009

Třetí Underworld s podtitulem Vzpoura Lycanů sice nevydělal tolik jako předchozí dvě části, ale při rozumném rozpočtu 35 miliónů dolarů jsou i tržby v celkovém souhrnu 91 mega docela potěšující. Něco… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Prezident v ohrožení. Už zase.

Prezident v ohrožení. Už zase.

17.11.2008

Len Wiseman se po úspěchu Smrtonosné pasti 4 vykašlal na sérii Underworld a třetí část za něj natočil trikový mistr Patrick Tatopoulos. Len očividně čekal na mnohem atraktivnější nabídky. Jedna… (více)

Reklama

Reklama