Reklama

Reklama

Zabiják bez tváře

Trailer

Agent FBI Ryan Moore ( Gary Daniels ) je odvolán ze své dovolené k vyšetření krutého masakru několika lidí a nalezení dvaceti milionů dolarů v diamantech v bývalé věznici Alcatraz. Jedinou osobou, která masakr přežila, je lovkyně pokladů Dannie. Z jejich úst agent Moore vyslechne hrůzostrašný příběh o mimozemském vetřelci - Reptilicantovi, který má krvavý masakr na svědomí.

Vetřelec je inteligentní, má nadpřirozenou sílu a může se proměnit v kohokoliv. Agent Moore je sám o sobě proti němu bezmocný. Ale lovci pokladů, předtím než zemřeli, objevili způsob, jak vetřelce zabít. Agent Moore je proto rozhodnutý postavit se mimozemskému zlu tváři v tvář. (videofil)

(více)

Diskuze

Carbonell

Carbonell (hodnocení, recenze)

Už ani nevím jak se mi tento "film" vůbec dostal pod ruku.Po několika minutách sledování tohoto nepochybně mistrovskěho díla jsem se sám sebe ptal..co to je panebože??co??Film vypadá jak kdyby ho kdosi točil mobilem,děj je k smíchu,efekty jsou k smíchu,herci jsou k smíchu(hlavně Spry,ta plastová hračka z Happy Mealu co má na hlavě mě vážně dostala).A samozřejmě nesmím zapomenout na pána v gumovém obleku,který se evidentně svými pohyby snaží napodobit vysoce retardovanou opici..což se mu daří na jedničku.Existuje tedy nějaký důvod proč tento símek vidět??Ano!Stačí si jen dokola opakovat,že to není Sci-fi,ale Komedie.U mě to opravdu fungovalo a užil jsem si 89min. srandy.Ač si někdo může říct,že jsem blázen tak nejde dát nic jiného než 5/5.

thily3

thily3 (hodnocení, recenze)

podľa traileru to musí byť neprekonateľný zážitok :) len ako sa k tomu dostať?

GOGAN

GOGAN (hodnocení, recenze)

Tak toto je zatím jediní film který hodnotím jako odpad, takovou bezduchou slátaninu jsme hodně dlouho nespatřil. Mrzí mě to za Garyho Danielse na kterého se těším ve filmu Tekken.

thiery12

thiery12 (hodnocení, recenze)

no tak takuto hovadinu som uz dlho nevidel. necakal som ziadne zazraky, ale toto ma uplne dostalo. ved na tomto filme nebolo nic dobre. nechapem ako to mohol vobec niekto natocit

tom306ghz

tom306ghz (hodnocení, recenze)

Ta toto je najhorsi film aky som za svoj zivot (26) kedy videl, je to strasne nieco neskutocne trapne primitivne a ubohe. Ved nejke ochotnicke divadlo niekde na dedine kde nikto nevie ani len naznakom hrat tak by to asi lepsie zahrali ako herci v tomto kvazi "filme".

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

ještě tak 2 odpady když tom někdo dá a klesne to pod úroveň prvního PYTHONA

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

teda adept na riadnu chujovinu :-D .. už trailer stojí na milú kedveš

martin.007

martin.007 (hodnocení, recenze)

no tak to je somarina roka , za posledne 4 mesiace som nic horsie nevidel. Efekty by som dokazal spravit lepsie, kameraman asi tocil mobilom a pritom bol opity, nehovoriac o herecko obsadeni. Fuj hnus to je

Reklama

Reklama