Reklama

Reklama

VOD (1)

Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.  Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

DivX 

všechny recenze uživatele

Náctiletá dceruška chce studovat co nejdále od rodičů aby nebyla pod dohledem ujetého a nedůvěřivého otce Martina Lawrence, který by ji nejraději dal na obyčejnou školu jen pár kilometrů od rodného domu aby jí mohl hlídat. Lehce nadprůměrná komedie, která určitě pobaví většinu z vás ale nenadchne starší generace. 65% (DĚJ *** VTIP *** VTIP ***) IMDb.com: 3,7/10 ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lawrence neskutečně nevtipně přehrávající v komedii , která není vtipná ,ale hloupá beze špetky překvapění. Co také čekat od disneyovské produkce. Nedokázal jsem to dokoukat. To i agent v sukni je lepší a to je opravdu děs. Hvězda za to prasátko , které jako jediné bylo vtipné a skutečně hrálo. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice příjemná a hlavně vtipná komedie na témata otcovské ochranitelské lásky a výběru vysoké školy. A je to naprosto úžasně zkombinováno dohromady, takže divák jako já, který má v oblibě rodinné komedie a road movie, se stoprocentně bude královsky bavit. A považuji za důležité zdůraznit, že jsem se nebavil jen v určitých chvílích, ale já se bavil téměř po celou dobu filmu, a to je pro mě znamení, že tahle komedie rozhodně není špatná. Zkrátka téma starostlivého otce, jemuž jeho holčička vyrostla v pubertální slečnu a on se za každou cenu snaží, aby studovala na univerzitě nejblíže domovu, je prostě téma velmi záživné, a pokud se k tomu přidá pár dobrých fórků a navíc se z filmu stane road movie, tak to prostě a jednoduše nemá chybu. Já zkrátka dobrou komedii a vtipný humor umím ocenit a zde Martin Lawrence skutečně prokazuje své nesporné komediální kvality. Prasátko jako domácí mazlíček je pak už spíše jen jakousi pomyslnou třešničkou na dortu (obzvláště když takové prasátko povečeří kávu z koše, kterou tam předtím vyhodil starostlivý tatínek, jelikož "jeho holčička je na kávu ještě příliš mladá"). Vtipných scén je zde opravdu mnoho a já se královsky bavil, proto neváhám sáhnout k vyššímu hodnocení a udělit zasloužené čtyři hvězdy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za námět, kde se probírá vztah mezi otcem a dcerou, takové typy filmů mám ráda, ale jinak je to děs. Po celou dobu se tam jen křičí, otec se chová jako despotický magor, který chce mít svojí dceru pod kontrolou, ta mu právě kvůli takovému chování nevěří. Naštěstí to má jen 80 minut, ale i tak to pro mě bylo peklo. ()

R-Fitch 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdu krávovinu, ale celkově jsem se docela příjemně a oddechově pobavil! Začátek filmu je "výchovně" výbornej, fakt pecka. Pak se ale rozjede zcela standartní a klasickej scénář, kterej v těhle filmech byl k vidění minimálně miliardkrát. No ale závěr je zase stylovej. Takže vlastně 60% je akorát. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Arnetia Walker je jen o 9 let starší než Martin Lawrence, přesto ve filmu hraje jeho matku. (HappySmile)
  • Na začátku filmu stojí prasátko Albert u obrázku s nápisem "SOME PIG" (nějaké prase). Je to odkaz na knihu Šarlotina pavučinka, kde jsou slova "SOME PIG" používána k rozlišení jedinečnosti hlavního hrdiny prasete Wilbura. (HappySmile)

Reklama

Reklama