Reklama

Reklama

VOD (1)

Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.  Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Melanie úspěšně ukončila střední školu, a logicky se rozhlíží po nějaké té vysoké. Pro výběr má ale trochu jiná kritéria než její otec. Pro něj je nejvíc důležitá vzdálenost od domova, aby mu milovaná dceruška neutekla nikterak daleko. A tak když si Melanie vybere poměrně vzdálenou školu, udělá vše proto, aby jí její výběr znechutil a přinutil jí nastoupit na jím vybranou školu ... Tak toto se opravdu moc nepovedlo. Nemám nic proti Martinu Lawrencovi (většinou), ale přijde mi, že si postupem času vybírá horší a horší filmy, ve kterých ze sebe dělá většího a většího debila. College Road Trip (ještě takhle zvolený název, aby snad evokoval pokračování vcelku vtipné komedie s Tomem Greenem) tomu téměř nasazuje korunu - tak hloupý film jsem dlouho neviděl. Námět (bohužel) nějakou tu zábavu sliboval, jenže jsem z ní neviděl ani ň. Ale jelikož se na všem má najít něco dobrého, tak i na tomto filmu jedna taková drobnost je - mé (jednoleté) dceři se hrozně moc líbilo to prasátko... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lawrence neskutečně nevtipně přehrávající v komedii , která není vtipná ,ale hloupá beze špetky překvapění. Co také čekat od disneyovské produkce. Nedokázal jsem to dokoukat. To i agent v sukni je lepší a to je opravdu děs. Hvězda za to prasátko , které jako jediné bylo vtipné a skutečně hrálo. ()

Reklama

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Opat raz komedia, ktora nepriniesla vobec, ale vobec nic nove. Otec, ktory sa nevie zmierit s tym, ze jeho dcera je uz pomali dospela a ide studovat na skolu daleko od domu, vyrazi na cestu do Washingtonu spolu s nou. Prezivaju necakane sutuacie spolu s prasiatkom jeho synom atd. Na pozretie staci no keby tam nebolo to prasiatko Albert tak to je urcite len na jednu hviezdicku, Martina Lawrenca mam rad, no tu mu to vobec neslo a cely film az na par vynimiek robil zo seba totalneho tupca. ()

Kečo 

všechny recenze uživatele

Taakze, zo zaciatku to bolo take vseliake, ale ako komedia mi to moc nepripadalo, sem tam som mal stavy, ze to vypnem, lebo ma to nebavilo, ale posledna polhodina, tak ta stala za to, a ten koniec bol uuuplny kill. Zo zaciatku som si hovoril, ze tomuto filmu viac ako 2* nedam, ale postupne to naberalo grady a bolo to aj vtipne a hlavne ku koncu pekneee :) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence ve velmi solidní roli milujícího a starostlivého taťky, který doprovází svou dospívající dceru na cestě do Washingtonu na Georgetown. Místy vtipná, místy roztomilá komedie. Musí se nechat, že tento film se Lawrencovi povedl a i když je to kýč až za hrob, přinese jen radost a dobrý pocit. Hudba: Edward Shearmur ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu stojí prasátko Albert u obrázku s nápisem "SOME PIG" (nějaké prase). Je to odkaz na knihu Šarlotina pavučinka, kde jsou slova "SOME PIG" používána k rozlišení jedinečnosti hlavního hrdiny prasete Wilbura. (HappySmile)
  • Arnetia Walker je jen o 9 let starší než Martin Lawrence, přesto ve filmu hraje jeho matku. (HappySmile)

Reklama

Reklama