Reklama

Reklama

VOD (1)

Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.  Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrná černošská komedie o otci, který se nedokáže srovnat s tím, že už jeho dcera vyrostla a umí se o sebe postarat sama. Pár šílených situací (převrácené auto, skok padákem...), typické sbližování postav s tím, že jedna něco provede a díky další si uvědomí, jak by měla správně jednat... no, typické, nepřekvapivé, řadové. Původně jsem dle názvu očekával komedii pro teenagery, ale vypadlo z toho holt toto nepřekvapivé cosi, co si do příště dobrovolně odpustím. Ani humor nebyl kdo ví jak povedený. 45% ()

R-Fitch 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdu krávovinu, ale celkově jsem se docela příjemně a oddechově pobavil! Začátek filmu je "výchovně" výbornej, fakt pecka. Pak se ale rozjede zcela standartní a klasickej scénář, kterej v těhle filmech byl k vidění minimálně miliardkrát. No ale závěr je zase stylovej. Takže vlastně 60% je akorát. ()

Reklama

Kečo 

všechny recenze uživatele

Taakze, zo zaciatku to bolo take vseliake, ale ako komedia mi to moc nepripadalo, sem tam som mal stavy, ze to vypnem, lebo ma to nebavilo, ale posledna polhodina, tak ta stala za to, a ten koniec bol uuuplny kill. Zo zaciatku som si hovoril, ze tomuto filmu viac ako 2* nedam, ale postupne to naberalo grady a bolo to aj vtipne a hlavne ku koncu pekneee :) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lawrence neskutečně nevtipně přehrávající v komedii , která není vtipná ,ale hloupá beze špetky překvapění. Co také čekat od disneyovské produkce. Nedokázal jsem to dokoukat. To i agent v sukni je lepší a to je opravdu děs. Hvězda za to prasátko , které jako jediné bylo vtipné a skutečně hrálo. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence ve velmi solidní roli milujícího a starostlivého taťky, který doprovází svou dospívající dceru na cestě do Washingtonu na Georgetown. Místy vtipná, místy roztomilá komedie. Musí se nechat, že tento film se Lawrencovi povedl a i když je to kýč až za hrob, přinese jen radost a dobrý pocit. Hudba: Edward Shearmur ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Arnetia Walker je jen o 9 let starší než Martin Lawrence, přesto ve filmu hraje jeho matku. (HappySmile)
  • Na začátku filmu stojí prasátko Albert u obrázku s nápisem "SOME PIG" (nějaké prase). Je to odkaz na knihu Šarlotina pavučinka, kde jsou slova "SOME PIG" používána k rozlišení jedinečnosti hlavního hrdiny prasete Wilbura. (HappySmile)

Reklama

Reklama