Reklama

Reklama

Silvestrovská besídka Divadla Sklep. Divadlo Sklep přináší svého založení guláš lesní moudrosti, ve kterém bude promícháno množství chutného, ale i překořeněného a zkyslého humoru tradičních sklepáckých Besídek. Folkovou rozvahou nás okouzlí proplešlý Tomáš Hanák se svou příbuznou Háňou, Jiří Burda s Davidem Vávrou zase v panelákovém obýváku zavzpomínají a opět připomenou jedinečné okamžiky televizních přenosů z fotbalového mistrovství Evropy v roce 1996. Ondřej Trojan ze svých humorných kalhot vysype lety prověřené frky a vášnivý nimrod Jiří Macháček nás zavede do tajemných lesních zákoutí. To vše za doprovodu folkové kapely Šustilové v estetice vykotlaných kmenů a zubů. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Moje asi první seznámení se zjevem jménem Macháček v geniální doslova ucvrkávací scénce nimroda popisujícího poslední leč a řek sem si: o tomhle cápkovi bude ještě slyšet:)Tu scénku jsem si z véháeský přehrkal pak ještě xkrát stejně jako ostatní sklepácký "mejnstrým". Pumelice - sto procent a více! sklepáci rocks!! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Výborná sklepácká série skečů z myslivecko-vesnické zábavy, kam přijíždí bavič Tomáš Hanák ("přitlač na ten honorář"). V paměti mi utkvěl hlavně Ondřej Trojan ("to jsou frky co?") a myslivec Macháček se svojí dobrodružnou loveckou historkou. Ovšem úplným vrcholem je skeč o dvou fotbalových fanoušcích (Vávra, Burda), kteří sledují památné Euro 96. To považuju za jeden z nejlepších sklepáckých skečů vůbec ("Ježiš von tam posílá Šmicra, to lemro křivonohý, to je spiknutí " ...Šmicer vyrovnává na 3:3 proti Rusku... "Prezident Šmicer"!) ()

Reklama

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Hodinová kvintesence humoru v podání divadla Sklep. Divadla, jemuž není nic svaté, protože tak to ma byt, tak je to spravne. Bez hluchých míst, bez vycpávkových trapáren. Macháčkův skeč Hajný v mých top 5 nejlepších scének všech dob.  PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Pokud divadlo Sklep není vaším šálkem čaje, madame, pak možná neoceníte ani tento klenot české kinematografie. Zároveň tím vystřelíte mé hodnocení vašich kvalit do kategorie nebetyčná p*ča. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Nejsem divadlový typ a tak to nemůžu vůbec srovnat s kokurencí. Bavilo mě to někdy víc někdy zase méně, takže bych řekl, že to byl takový průměr, ale jedna hvězdička navíc je za myslivce Jirku Macháčka. Podle mě to byla asi nejvtipnější na celé estádě :D Šoulám se takhle honitbou, když v tom mě mé kroky donesou do neznámé části polesí kam lidská noha ještě nikdá nevkročila. Jdu dál dál a následuje jen limba a lesní velikáni... ()

Javert 

všechny recenze uživatele

"Oblékl jsem si svoje tmavohnědé slipy, které jen tak v duchu přezdívám maskáče, a vyrazil jsem. A víte, mně vám bylo v tu chvíli tak krásně. Snad to bylo částečně dáno i tím, že jsem měl po kapsách svůj párek cvičených lahváčů. Hnědého samečka a zelenou samičku." Trojanův bavič a Hanákův Honza Nedvěd jsou, alespoň pro mě, naprostými vrcholy téhle takřka dokonalé série skečů. Sklep v nejlepší formě! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama