Reklama

Reklama

Hřmění divadla Sklep

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Jedná se o část záznamu legendárního představení kultovního souboru Divadla Sklep. Autoři se rozhodli udělat parodii na televizní pořad „Katovna", ve které se věnují kritické analýze Bible. V představení nebudou chybět ale ani písničky, skeče a především typický humor. (Česká televize)

Recenze (99)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Divadlo je něčím na hony vzdálené televizní zábavě nebo filmu. Jednoho večera jsem náhodou zahlédl na CT2 tento krátký snímek divadla Sklep. Bylo to opravdu nečekaně příjemné a pozitivní. Obecně v TV jsou takováto vystoupení o dost slabší než naživo, jelikož působení herců na diváka není přímé. I tak šlo o zdařilou porci zábavy. Závěrečná kritická diskuze nad Biblí je sice v kontextu vnímání duchovního světa hodně drsná, ale pro lidi beroucí to s nadhledem, neskonale vtipná a originální. Lidi, choďte do divadel. Takové věci je nutno vidět živě. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že jsem se párkrát nezasmál, ale bránice mi zrovna ve švech nepraskala, což mě dosti zarmoutilo, neboť jsem to pří pohledu na zdejší hodnocení prostě očekával. Závěrečný kritický rozbor Bible jsem neshledal zdaleka tak úžasným. Dovedl bych jej vymyslet vtipněji, troufám si tvrdit. Mnohem vtipnější mi přišla úvodní část, kde se potkaly dvě autíčka. Hudební vložky byly totálně o ničem. S hodnocením tady nebudu určitě bláznit. Viděl bych to na takové tři. ()

Reklama

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Bravurně vyvedená parodie nejsvatějšího ze svatých - Bible. Kdo vedle Monty Pythonů si může dovolit a zároveň dokáže se navést do zapovězených a řekl bych nedotknutelných vod? Někdo vtipný a zároveň inteligentní, který na sebe neupozorňuje (tj. není trapný). Ano, divadlo Sklep. Hoši moji zlatí, skouleli jste to náramně. A to nejsem nijak dotčen shozením Katovny, kterou jsem měl ve své době docela rád. Mohlo by vzniknout více "dílů" téhle talkshow, klidně o dost delších, milí fanoušci basketbalu by jistě tu újmu přečkali ve zdraví :) ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Geniální recenze knihy, na jejímž vydání se podle těchto pánů zasloužil jakýsi pán s vidinou obrovského zisku, který došel za nějakým pisálkem neznámým xy a bouchl mu do stolu se slovy:"Vybli Bibli!" Dozvěděli jsme se, že kniha není ani učebnice fyziky, ani kniha židovských anekdot možná může sloužit jako slepá mapka pro skautíky:-) Ještě jednou je to geniální! ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Geniální skladba zcela nesourodých scének, které v krátkých 28 minutách nabízí skutečně jedinečnou zábavu. Perfektní je podání písně, kterou ocení všichni, kteří mají rádi country western hudbu music a především ti, kteří přijeli na představení vlastním truckem...Vy truckeři mi budete lépe rozumět než Vy netruckeři... píseň v podání chlapáckého truckera Macháčka Jack Jak. Výborný je rovněž taneční výstup Davida Vávry a samozřejmě diskusní kritický pořad, ve kterém je pseudointelektuálsky rozebírána kniha, která se minulý týden objevila na pultech knihkupců, totiž bible... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama