Reklama

Reklama

Hřmění divadla Sklep

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Jedná se o část záznamu legendárního představení kultovního souboru Divadla Sklep. Autoři se rozhodli udělat parodii na televizní pořad „Katovna", ve které se věnují kritické analýze Bible. V představení nebudou chybět ale ani písničky, skeče a především typický humor. (Česká televize)

Recenze (99)

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným recenzetům (kteří zato následně zaplatili životem), že mě upozornili na Novinku na našich knihkupeckých pultech. A tak i já jsem mohl jít obratem koupit tuto žhavou věc. Po dočtení stále přemýšlím, zda-li i Sekora bude stát zato. R.I.P. ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Možná už labutí píseň televizních představení z divadla Sklep. Pokud to bylo rozloučení, pak bylo důstojné. Důstojné a doprovázené hurónským smíchem při nadčasové parodii a geniálním rozboru Bible. I kdyby nevytvořili nic jiného, tak za tuto scénku stejně všichni přijdou do hereckého nebe komiků. 5* a všechny se lesknou!         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Budeme vostřejší? Můžeme bejt vostřejší, může to bejt i vyhrocený, ale pak zklidnit a věcně.... Já bych si docela skákal do řeči. I tak může vypadat džentlmenská dohoda yntelechtuánů před tím, než se do sebe pustí. Slova neslova. Pro dámičky i hošíky, tohle je lahůdka, co mají mazlíčci rádi. Doporučuji.          HLÁŠKA:ZVUKAŘ!!! Tohle není pořad pro neslyšící.. a pak Džek Džak řekl fuck a řídí náaklaďáaak ()

Reklama

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Geniální recenze knihy, na jejímž vydání se podle těchto pánů zasloužil jakýsi pán s vidinou obrovského zisku, který došel za nějakým pisálkem neznámým xy a bouchl mu do stolu se slovy:"Vybli Bibli!" Dozvěděli jsme se, že kniha není ani učebnice fyziky, ani kniha židovských anekdot možná může sloužit jako slepá mapka pro skautíky:-) Ještě jednou je to geniální! ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já myslím, že je to metafora.“ ,,Já bych řek, možná že i parabola.“ ,,Já bych tomu řek, tangenciála.“ Hřmění Sklepáků je velmi povedené. Ačkoliv ze čtyř scének se mi líbily jen dvě, většinu času jsem se smál. První scénka s autíčky mi přišla asi nejhorší, neboť staví jen na otřepaném vtipu. Druhé taneční číslo s Vávrou mě ovšem srazilo na kolena, a to jen v dobrém. Tak šílený taneček jsem opravdu asi ještě neviděl! Macháčkovo country vystoupení mě přišlo průměrné, nebylo ani moc zábavné, ani moc nudné. Konečná diskuze nad novinkou knižního trhu, Biblí, je vynikající, přesně dávkovaná porce kvalitního humoru. Suma sumárum, Hřmění je sranda. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Sklepáci nikdy k mým favoritům nepatřili. Pravda, na živo jsem je nikdy neviděl a znám je spíš z jejich televizní a filmové tvorby. Na Hřmění jsem se ale podíval s chutí a velkým očekáváním (díky zdejšímu hodnocení), které ovšem zůstalo z velké části nenaplněno. Jen jsem se utvrdil, že jejich humor mě po většinu času míjí. Ano, kritika Bible je skvělá, ale ten zbytek je o poznání slabší a některé výstupy jsou z mého pohledu spíše trapné než vtipné. Zčásti sice dokáži pochopit jejich přijímání jako klasiky, přesto ode mě Hřmění více než tři hvězdy nedostane. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno