Reklama

Reklama

Monty Python v Hollywoodu

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Trailer

Obsahy(1)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných. (genetique)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V komentároch ku Pythonom sa často spomína, že na vystúpeniach opakujú svoje skeče. A to má byť kritika. Len tak pre porovnanie; keď ide na turné kapela, tiež prezentuje svoj súčasný album, pridá nejakú klasiku a sem-tam nový song. A keby aj, je zrovna u nich opakovanie problém? Keď opakujú tie najlepšie, najoriginálnejšia a najšialenejšie gagy, čo kedy hlava intelektuálneho zhúleného perverzáka, alebo Božia ruka, stvorili? Keď je výsledkom repetitívnosti, stále rovnako nezastaviteľný Idle, kamenný ksicht Grahama Capmana, "operný" hlas Jonesa, "švihlá" chôdza Cleese-ho, lietajúci spievajúci Gilliam na lane, alebo všetko, čo povie alebo znázorní Michael Palin, originalita stráca časť svojho významu. Oni sú skrátka výnimka, je to tak. Vždy som chcel byť ....................................................................................... drevorubač ! ()

numi 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu se rozepisovat co a jak. Jestli máte problémy s návaly smíchu, tak na tohle nekoukejte, protože byste mohli taky smíchy umřít. Pánové, smekám. Pochvala také patří geniálnímu publiku - to musel být komparz z Anglie, protože to rozhodně nebyli amíci... ;o) Těžko sice tohle označit za film, ale hodnotí se tady i hudební DVD, takže si s radostí zahodnotím taky... Hvězda dolů za ty dvě improvizované scénky bez pointy (ostatní improvizované byli ovšem famózní) a krátkou stopáž. [duben 2006] ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak tady se asi nejvíc (společně s Tajným agentem Jackem T.) liší mé hodnocení od průměrného. Připadám si tak trochu jako exot, ale prostě mi nepříjde vtipné, když někdo zápasí sám se sebou porází se a postoupí do finále, kde se utká sám se sebou. Ale asi dvakrát jsem se zasmál, to se musí nechat - vtip o milováni v kánoi je špičkový. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skvelý zážitok, šťavnatý humor v spojení s typickou komediálnou charizmou mojej obľúbenej skupiny anglických "ujeťákov". Monty Pythonovci naživo z arény Hollywood Bowl obsahujú známe pythonovské skeče, ale našli sa aj také, ktoré som ešte nevidela. Páčilo sa mi, ako americké publikum výborne reagovalo, fandilo, dokonca v niektorých momentoch doslova ryčalo od radosti a vstávalo zo stoličiek, keď sa dej niektorých skečov presunul do hľadiska. Všetko to končí nádherným "Lumberjack song" v podaní Erica Idlea. Neodpustím si jeden malý spoiler nadväzujúci na komentár Anglie: "Fucking close to water!" :-))) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

"My jsme ráno vstávali v deset hodin večer, půl hodiny předtém než jsme šli spát, snědli trochu studeného jedu, pracovali 29 hodin ve mlýně, a když jsme přišli domu, tak nás táta zabil". :-)))) Nová scénka o čtyřech anglických gentlemanech je naprosto nejlepší. Osobně bych přidal víc scének a ubral písničky, i když Lumberjack zpívaný Ericem Idlem, po jehož boku se culila Carol Cleveland (namísto Michaela Palina a Connie Booth) neměl chybu, Sit on my face taky ne. ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný prvými analógovými High Definition videokamerami Bosch Fernseh KCK-40 s modifikovanou šírkou pásma z 5,5 MHz na 10 MHz a s rýchlosťou 24 políčok za sekundu, hotové video bolo potom prepálené na 35mm film. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama