Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

První polovina místy až slabá, věrná kopírka Božského Bruce, co nemá už žádných dalších trumfů v kapse. Druhá polovina ale nabere na tempu a závěr s mluvícím psem a mimozemským odpočítáváním je vyloženě k popukání. Pegg nám zase názorně předvedl, že je komikem na svém místě a mělo by se s ním do budoucna počítat..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Not baaaad. Not good :-) Ultimátní powa dána cluesless autorovi nevydané knihy vesmírnými poloprůhlednými šváby s levitačními křesly. První polovina super, jak se tam však objevil "hlavní padouch", vše šlo do kytek, bylo to až moc absurdní. Zakončení však "fajn". Oddychovka. Oceňuji občasný opravdu vtipný anglický humor, hlavně z úst jeho psa, což byl hlavní faktor mého nadšení. Vše ostatní takové všední, včetně lásky. Hudba? Ani nevím, jestli tam nějaká byla, abych řekl pravdu. Waving 60 % ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOCÍ MNĚ SVĚŘENOU INTERGALATICKOU RADOU NADŘAZENÝCH BYTOSTÍ TÍMTO VYDÁVÁM ROZKAZ KE ZNIČENÍ PLANETY ZEMĚ.“ /// Tož sonda ((říkejme ji třeba Voyager), nesoucí poselství jiným světům, dorazila k cíli… Klub nadřazenejch (mimozemskejch) bytostí a jeho test, ke kterýmu si vybrali S.Pegga, zavání trhlou šíleností, narvanou anglickým humorem. Dlouho je to hříčka, jako že co by bylo, kdyby se mně splnilo každý přání (prostě mávneš rukou a … (hergot, ať je bílej!)). Přesně tak, takže často sou to debiloviny, který ani nejsou moc vtipný. Připomíná to narychlo spíchnutou jednohubku, takový „dovnitř-ven“ a hned zapomeň. Což je škoda, páč Kate by stála za zapamatování! Aspoň, že si tady MonthyPythoni pěkně pokecali… (a taky Robin Williams). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych absolutní moc (nebo prsten Arabely). 2.) Zjistím, proč se (možná!) Robin Williams zabil. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Pegga jsem čekal asi větší, ujetější, sprostější a víc fucked up komedii. Tohle je taková romantická love story obalená v nápadu “co kdybych měl schopnost měnit cokoliv se mi zachce”, ale na to, o jakou látku se jedná, se zde tvůrci moc nevyřádili a věřím, že se z ní dalo vytěžit daleko více. Na jedno zkouknutí jde i tak o celkem únosnou a fajn odlehčenou podívanou s pár světlými momenty (“ať mám větší penis!… ale ne až takhle!… ale ať je bílej!!), ale dokážu si představit i zábavnější výsledek. (Pod)průměr. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po Teen Lust toto bude asi moje druhé guilty pleasure roku v oblasti komédií. Viem presne pochopiť, prečo kritici moc film neprijali, no na druhú stranu som sa na ňom nasmial skutočne viac než dosť. Ten doslovný humor filmu ma občas dostáva, rovnako ako aj predstava toho, že by sa niektoré scénky skutočne udiali v živote. Ako napríklad, keď sa fľaša od whiskey poberie do obchodu, aby sa vymenila za plnú. To som sa skutočne pobavil. Alebo aj aké ťažké je dostať sa do autobusu, keď sa môžete dostať aj do samotného motora. Tieto doslovné momentky ma skutočne pobavili. A nielen tieto dve. Bolo ich vo filme dosť. A nakoľko som sa bavil, tak si myslím, že komédia funguje. Keby to ale vezmem z pohľadu príbehu a všetkého čo sa do neho dostalo, tak je skutočne bordel na n-tú. Ale ja som sa skutočne bavil. A preto hodnotím film pozitívne. Možno by som sa k nemu dokonca aj vrátil. Jediné čo ma skutočne mrzí je fakt, že po tomto filme už nikdy nebudeme môcť vidieť ani počuť talent Robina Williamsa. Stále si hovorím, že toho človeka je veľká škoda. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Terry Jones pripravoval scenár spoločne s Gavinom Scottom, ktorý je uvedený ako autor. Po dokončení mu trvalo 20 rokov, kým film skutočne natočil. (ywo666)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama