Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Simona Pegga má rád pro jeho humor a herecký projev. Kate Beckinsale ve své podstatě nemusí moc hrát, to nikdy nebyla věc, kterou by si jí divák zapamatoval. No a když se oba setkají ve filmu, do něhož jsou značnou měrnou zainteresování kluci z Monty Pythonů, moje pozornost je stoprocentně zaujata. Bohužel pro mě je však celá ta nosná myšlenka o možnosti „udělat cokoliv“ jen sbírkou pár gagů, kde nějaká romantická linka skoro nedává smysl a celé to působí jako dost na silu pospojovaný slepenec. Škoda toho. Hele, dám nakonec za tři, ale je to o fous. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v dnešní době i trochu slušná komedie je zázrak, zvlášť když se v ní mluví česky nebo anglicky. Je to hodně bláznivý, ale sem tam se zasmějete. Beckinsale na svůj věk naprostá bohyně. Nic naprosto nového, protože všechno už jsme viděli. Mám tento víkend ve znamení Simona Pegga, včera Nulová šance a teď tohle. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hravá pohodovka. Nenadělá z vás ani lepšího, ani horšího člověka, nevyškolí ani nezblbne, nepřivede vás k vytržení, jako některé vyvolené Turýnský komoň. Prošumí, pobaví, zmizí v paměťovém propadle. Ale! Kejt, Kejt dozrála do dokonalého výzoru, a jen zarytý pedofil, který neví co je dobré a žere všechno zelenkavě nezralé, by si neposlintal kravatu. Pod čtyři nemožno. Jo, a v titulcích se zvuky kopulujícího Šarika navždy loučí Robin. Poměrně zábavný epitaf. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na podobnom princípe všemocnosti tu už bolo viacero filmov - Bruce Almighty, Click, Limitless,... Takže o originálnom námete sa v tomto prípade už hovoriť nedá. Ale vo svojom prevedení to zas nebolo až tak zlé a najväčšou prednosťou celého filmu bol samozrejme britský humor - vcelku skvelé hlášky a tie nedorozumenia ohľadom prianí. Naopak miestami zbytočne absurdné a nelogické, čo naopak film ťahalo dole. Ale tak celkovo minimálne na 3* určite... A čo by ste zmenili vy, keby ste dostal moc zmeniť čokoľvek? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad sám o sobě až tak originální není, ale pojetí, jakým je podán, to je skvělé. Simon Pegg je prostě skvělý komik a tady to předvádí naplno. Byl mu dán super příběh a on ho využil, jak jen mohl. Kate Beckinsale mi zase jednou přišla fajn a trikově je to taky povedené. Krásně banální film, u něhož jsem se skvěle bavil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu říká Grant (Rob Riggle): „Já nejsem pes, já jsem člověk!“ a Dennis mu odpovídá: „Podívej, nikdo není dokonalý“. Jedná se o odkaz na film Někdo to rád horké (1959), kde tato hláška zazní také v závěru fimu. (Ganka)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama