Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zneužívaná Samantha se odstěhuje od svého nevlastního otce a i přes varování jejího přítele Agunga se ubytuje v penzionu poblíž hřbitova. Zde se nachází strom, ve kterém údajně žil ženský zmutovaný netvor. Všichni, se kterými je Samantha v kontaktu, začnou jeden po druhém záhadně mizet. (Okara)

Recenze (23)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Samantha sa ubytuje v malom penzióne neďaleko cintorína. Na cintoríne sa nachádza strom o ktorom traduje temná legenda, že v ňom prebýva Kuntinalak. Mýtická ženská bytosť, ktorá vraždí ľudí na zavolanie. Privolať do našeho sveta sa dá iba zvláštnou piesňou zaspievanou vyvolenou osobou. Pokiaľ ho daná osoba ovládne, poslúcha ho na slovo a plní akúkoľvek túžbu. Originalita našim kamošom z Indonézie rozhodne nechýba, ale tým to končí. Vraždy bez nápadu, ktoré ani len nie sú zobrazené, samotný Kuntinalak by sa mi možno aj pozdával, no museli by ho ukázať. Sú to len akési záblesky. Buď je tma, alebo, ako je to už zvykom, miká kamera. Pre mňa osobne priemerný horor bez lakačiek, ktorý nijak nevystraší, nepobúri - 45 %. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhém shánění jsem zhlédnul tento velice vyvedený mysteriózní snímeček. Přesto, že asijské horory dvakrát v lásce nemám, tak tento mi díky budování atmosféry sedl. Už od první scény se snem jsem věděl, že se bude jednat o povedený filmek, pár nudných momentů tam bylo, ale famózní konec to zase vytáhl pěkně nahoru. Pro milovníky asijských hororů založených na budování atmosféry je toto asi jeden z vrcholů. 75% ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Strom je bezva. Nápad s duchem je bezva. Julie je bezva. Děj není bezva. Ostatní herci nejsou vůbec bezva. Mordy jsou velmi málo bezva a koneckonců i ten závěr má k bezva statusu daleko. Moc mě mrzí, že je to tak málo bezva, protože to určitě nějaký ten bezva potenciál mělo. Ten byl ale trestuhodně promrhaný, proto ani moje hodnocení není kdovíjak bezva. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hlavnou hrdinkou je Samantha, ktorá si prenajme byt v starom sídle pri cintoríne. Presne uprostred cintorína stojí obrovský strom, v ktorom podľa legendy prebýva Kuntilanak, ženský démon, ktorý vyzerá spolovice ako starena a z polovice ako kôň. Ukáže sa, že legenda je pravdivá. Samantha zistí, že má schopnosť vyvolať tohto démona a zakliať všetkých, ktorí ju ohrozujú. Indonézia ma opäť príjemne prekvapila. Aj keď zápletka je veľmi jednoduchá a nijakých veľkých zvratov sa nedočkáme, horor má atmosféru a zaujímavý príbeh. Záver je neskutočne desivý. Po Mati Suri je to druhý indonézsky horor, pri ktorom som mal ku koncu zimomriavky. Odporúčam všetkým milovníkom duchárin. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ze začátku pořádně atmosferická duchařina,která má nápad a pořádný spád,ale asi tak od 40% filmu Mantovani všechno zastaví na jednom místě a vše co si pracně budoval doslova promarní nezáživnou nudou o zpívající kundičce,která když rozjede tón a ušklebí se,máte to vskutku spočítané.Nudné vraždy,kde není nic vidět, totální absence lekaček.Ze začátku se dozvídáte zajímavou historii o staré ubytovně a píchač hlavní hrdinky se svými yellow friends odkrývají zajímavé doměnky,jenže s tím jak už sem řekl přestane Mantovani úplně pracovat a vše nechává hned vyplout a nesnaží se o nějaké mysteriózní věci a jen tupě vraždí a zoufale nudí.Když se čubička konečně rozhodne docválat do prvního patra začne to mýt zase trošku koule,hlavně ty děti nebo co to bylo uměly dobře polechtat pytlík hrůzou,jenže ten závěr mě zase jen vycedil kyselej nechápavej úsměv a utvrzení se v tom,že Asiati sou prostě jen ,,divný´´. 40% zívačka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama