Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

2 * a to ještě jen kvůli dvou hlavním ženským postavám - tedy aspoň podle mě - Jane Lynch a Carol Burnett a zbytku střeštěné rodiny, do které mi ale Michael Keaton vůbec nezapadal...Těším se na období, kdy se Alexis Bledel dostane z těchto "pubertálních" a do 25 let dospělých postav a stane se z ní konečně něco jiného, než dívka s roztomilým úsměvem. Jelikož z těchto jejích rolí začínám už skřípat zuby... ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Možná "malinko" přeháním s hodnocením, avšak oslovilo mě to :-) Dokázal jsem se totiž vcítit jak do půvabné Alexis (zvažuju zrovna, zda prodloužit školu či jít do práce), tak i do jejího borce, který kouká, jak jí zahraniční princ svádí pryč, zanedbané dítko vyžadující pozornost... Je tam tolik "znaků" z mého nynějšího života (jistě, klasiky, ale přeci), že to není možné :-) Líbilo se mi to, oslovilo mě to, užil jsem si to. K filmu: Alexis hraje úžasnou roli (od Gilmorek ji prostě zbožňuji), příběh je jinak uměle směrován, aby přímo vycházel s jejími pocity. Což je trochu škoda, protože se dá -velmi lehce- předpovědět vývoj děje, reakce lidí a další. Už jsem se zmínil o tom, že tam bylo pár opravdu vtipných (a i trapných) scén v podání Jacka Frosta (popř. Beetlejuice) :-) Za mě krásných 75% a doufám, že si hledání práce užiji stejně jako ona. ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Překvapivě o mnoho lepší, než jsem čekala. Alexis hrála (na to, jak ta postava byla vlastně obyčejná) dobře a místy se na plátně událo něco, co jsem nečekala (odsoudila jsem film po traileru, jako prakticky shlédnutý, protože se mi zdálo, že prozradil všechno). Není to žádná sláva, ale vzhledem k žánru (komedie - romantický - Alexis Bledel) to byl docela hezký nadprůměr. Jo a na Zacha Gilforda se skvěle kouká. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Awkward. Perfekcionistka Rory s dopředu nalajnovaným životem se přesunula na velké plátno, jen tady chybí druhá Gilmorka, pořádná režie a mnohem propracovanější scénář. Děj a příběh sice není nijak vybočující, ale určitě by se z toho dala sesmolit nějaká pěkná romantická komedie.Jenomže by to chtělo trochu talentu, který s prominutím pánům tvůrcům schází. Alexis Bledel je fajn (ale pro mě herečka jedné role)a její kamarád Adam taky, ale potrhlou rodinku bych vyškrtla, stejně tak jako pár neopodstatněných zvratů ve filmu. Trochu více romantiky, méně snahy o humor(co to bylo s tou přejetou kočkou ..),lepší dialogy.. a nebylo by to zas tak špatné.:D Nechápu,jak se k tomuhle mohl Keaton upsat. ()

le_loulou 

všechny recenze uživatele

Dívám se potřetí. A můžu říct, že mě to pořád baví :). Možná, že ten film nemá žádnou silnou myšlenku. Možná je Alexis stejná jako v Gilmorkách... Šílená rodina Malbyových dělá z nepoužitelného filmu docela ucházející komedii. A navíc - Alexis má jisté nepřekonatelné kouzlo, které každému filmu zvedne úroveň! ;) Pro mě ideální film do postele obložené kapesníky a léky na kašel :)) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama