Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Recenze (75)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Rozstřílím vás na hadry!" A nejen to, ale taky rozsekám, rozřežu a rozkopu. Klasická japonská fontánová komedie o pomstě až do poslední kapky krve. Srdceryvné drama je protkáno akčními scénkami, které vrcholí létajícími hlavami, rukama a jinými rozličnými částmi těla (populární jsou prsty...třeba jako sushi) za doprovodu mohutných gejzírů krve. Rozsekávané oběti disponují několika hektolitry životadárné tekutiny... Jistě, kdo má tenhle žánr nakoukaný, nic moc nového neobjeví. Alespoň se ale může utvrdit v tom, že Tarantino tyhle filmy miluje (i když plná inspirace je jen v Kill Bill). Horor ani thriller ne! Když rotační kulomet obere maso až na kost, je to opravdu k smíchu. A což teprve ocelová podprsenka s vrtáky! Tenhle film si buď užijete, nebo spláchnete do kanálu. A musím říci, že zde mi mizerná kvalita triků vůbec nevadila...je to přeci prča, ne? ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Většinu nových asijských hororů už v poslední době okázale ignoruju, ale když jsem se o tomto na IMDb dočetl, že se snad má jednat o splatter, vyměkl jsem a film zhlédnul, očekávaje svěží vítr v porovnání s jinými současnými asijskými snímky, ponejvíce nudnými duchařinami. Mno což o to, svěžím dojmem The Machine Girl bezesporu působila, ale kvalitním počinem tedy rozhodně není. Sledovat hodinu a půl šaškující bandu Japonců, špatné triky, blbý příběh a nevtipně přehnané gore opravdu není nic pro mne. Jedna hvězdička za několik vychytaných chuťovek. Ale nijak směrodatně mé hodnocení neberte, asijskou produkci nemám rád všeobecně a (možná) záměrně špatné filmy taky ne. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Splatterovy exploitation, ktory sa k zaradeniu do trash vobec nebrani, prave naopak - hrdo hlasi. Nielen mnozstvom vytecenej krvi a z gender hladiska podmanivej girl power, upominajucej na japonske 70´s exploitation (zdravim nedostiznu Meiko Kaji), ale i prostym a neoriginalnym revenge scenarom. Ta lacnost produkcie k tej brutalite sedi a je uprimna v smere docielenia rovnakosti podmienok skrz maly rozpocet (narozdiel od Rodriguez+Tarantino Grindhouse projektu, ktory je odou na B-ckovu produkciu za A-ckovy rozpocet). Rovnako zle herectvo v dramatickych scenach je umyselne premrstene. Jedinym zadrhelom je natahovana minutaz (podobne ako napr. pri Kitamurovom Versus), ktora na takto uzko profilovanu zabavu (cynicky humor, gore) je malokedy stavana nad ramec hodinky a daco. Machine Girl ma z hladiska "uchylnej" zabavy skvele momenty, ovsem obsahuje aj viacero hluchych momentov. Pravdepodobne ide tiez v smere pocty k svojim predobrazom o umysel, ovsem dovedeny tak daleko, az je vo vyplnujucich sekvenciach presvedcivo nezazivny. 7/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Slovy nepopsatelný splatterový orgasmus říznutý trochu ještě explotation. Japonsko jak vyšité, ze všeho přímo čiší japonská tvrdost, chladnost, brutalita a ujetost. Od začátku do konce dostane divák takovou porci krvavé akce, že se to hned tak nevidí a první díl Kill Billa se proti tomu může krčit pod futonem (japonskou postelí). Spousta akce, spousta gore, spousta postav, neuvěřitelné nápady a scény. Perfektně trikově a technicky zpracováno, některé záběry kamery jsou přímo úchvatné. I tak však nemohu dát úplně plné hodnocení, protože většina herců hrála opravdu ochotnicky a málokterá postava byla nějak více propracovaná. Je to výborné, excelentní a zábavné, ale jistá plochost scénáře a postav tomu prostě mírně ubírá na celkové kvalitě. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Dr. Pastorkovič radí : vyhnite sa veľkým oblúkom. Tupé, a pritom na Japoncov neskutočne nezábavné a monotónne. 3/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda, tak příšernej scénář se jen tak nevidí, lepší bych snad vyhráb i ze zachodový mísy, stejnětak herci úděsný, ale tady jde prostě jen o zabíjení s co největší porcí brutality a to se daří fakt na výbornou, neustále je všude krve jak nasráno, takový kvantum může závidět i Tarantino, spousty brutálních scén,kdy se tam sekaj, půlí a masakrujou všichni herci a na závěr je největší masakrovačka s použitím těžkotonážního děla, který má hlavní hrdinka nasazený na pahýlu ruky a s matorovkou, která našla fakt pěkný uplatnění v tomhle filmu, škoda jen občas trochu slabších triků. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Za stredoškolský shuriken gang...mohla byť aj piata. Gerzíry vychytávok a tony naporcovaného mäska. Japsplatter v plnej polnej! A suhlas JAnom, vyrezať trochu z príbehovej vaty a šlapalo by to o kus lepšie. 70% ()

JAn 

všechny recenze uživatele

What if we wash your hair with your son´s blood. Laciná přehlídka samoúčelných exploitation násilností z bizarního světa, ve ketrém je jakékoli jednání jen podnětem k další akci a vraždění. A pokud na tuhle hru přistoupíte, čeká vás nebetyčná zábava. Šílené přehrávání, cool drsňácké hlášky, solidní akce, včetně zábavné choreografie, skvělé nápady typu létející gilotyna, drill bra, sushi, jedinečné splatter scény a litry a hektolitry umělé i digitální krve. I samotná Minase Yashiro je oproti Rose McGowan opravdu k nakousnutí. Takhle to vypadá, když na place vládne zábava a nadšení, které se pak promítnou v samotném výsledku. Snad jen toho děje mohlo být trochu méně. ()

petero 

všechny recenze uživatele

- po Tetsuo Bullet Man som akosi dostal chuť na ďalšiu Japonskú šialenosť a tak na rad prišla už dávnejšie zaznamenaná existencia The Machine Girl. Neuspokojil ma celkovou nie až takou tvorčou nadšenosťou ako som čakal hlavne zo strany viacmenej prihrávajúcim hercom, len zaujalo uletenosťou, poctivou dávkou gore a samozrejme sa tam stále niečo nezvyčajné dialo takže nuda rozhodne nehrozila. Nasledoval ďalší pokus z tohto žánru. A výrazne lepší - Tokyo Gore Police ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! na entou.... být tvůrcem tohoto paskvilu, nevycházím ani raději ven ze svého bytu, rozzlobený rodič by tam mohl čekat s předpřipraveným nožem, nebo vařícím olejem...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

balone 

všechny recenze uživatele

Měl jsem vynikající náladu, když jsem viděl tento film, asi kdybych ho viděl ještě jednou, tak bych musel hodnocení snížit. Ale takhle jsem se neskutečně nasmál. Herecké výkony nebyly vůbec znát, většinu úloh by zahrál každý kdo se umí tvářit naštvaně. Efekty byly tak umělé, že jsem chytal záchvaty smíchu. A jelikož jsem se tak nasmál a má to žánr komedie, tak to hodnocení 70% prostě dám. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Se scénou, kdy se vrhli rodiče spolužáka na asi 15letou Ami, snažíc se jí sejmout za pomoci toho, co kuchyň dá, mi došlo, že tohle jsem ještě nežrala, takže už mě pak mnoho nepřekvapilo, ale klidně bych si ještě přidala. Víc nesmrtelných holek kosících vě školních uniformách neřády nejvyššího kalibru. Už vím, v jakém typu filmů čerpají Tarantino s Rodriguezem inspiraci a naopak. Bylo to přehnané, absurdní a až neskutečně nedůvěryhodné, ale bylo to taky s přimhouřením oka zvrhle zábavné. A přehnaný anglický dabing tomu jen v dobrém smyslu přidal na chuti. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tak uživatel Ender66 to vystihl krásně a vtipně. Ano hodně ale hodně krve a násilí. Ale nezajímavého a jednotvárného, ikdyž přepáleného. Navíc ty triky. Brrr. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl teda velkej úlet.Japonskej krvavej mišmaš s pořádnou špetkou ujetosti.Jsem zvyklej na šílenej humor v podobných filmech,ale tady už to teda místy bylo až moc a některý scény byly až na hranici trapnosti.Krví se tu sice nešetřilo(proč taky když je digitální),ale ty digitální efekty mě moc nebraly.Dalším velkým mínusem byli "herci" až na pár světlejch výjimek to byla naprostá katastrofa.Ale abych na tento snímek neházel jen špínu,musím pochválit pár dobrejch nápadů,rychlej spád a tempo(v podstatě se na plátně pořád něco děje),pár forů dokázalo i rozesmát(jak vytáhla tu ruku z toho hrnce(pánve)-WTF-já na to čuměl s otevřenou tlamou a nechápal jsem,nebo jak si holčiny utvořily Pinheada podle svých představ :-D nebo ta cool podprda )Shrnuto,podtrženo-má to svoje mouchy,ale i pár světlých bodů.Nenáročná zábava kde můžete poslat mozek na dovolenou(protože hledat logiku v takovým filmu opravdu nemá smysl).Nepřemýšlet a užívat si potoky krve. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

úplne nudná, zbytočná a nenápaditá mäsiarina, ktorá skoro úplne celý čas nudí a v málo momentoch, keď nenudí, tak nezabáva a nebaví, iba znechucuje . . . navyše kopec trápnych rečí a ešte väčší kopec trápnych hereckých výkonov . . . možno to bol zámer, ale veľmi nepodarený . . . ja voči Béčkovým a Céčkovým splatterom a slasherom a čojaviem akým exploitation nie som vôbec zaujatý, práve naopak, keď to má nápad, šmrnc, vtip, tak super . . . toto nemá ani jedno z toho . . . nuda, nuda, nuda . . . a zopár pekných šikmookých dievčat, ale tak mizerne hrajúcich, že až strach; keď chce niekto brutality a krv s humorom, nadsázkou, vtipom a originalitou a nechce sa hýbať ďaleko z japonských ostrovo, nech si popozerá miikeho ichiho . . . ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Film probíhá asi takto.......Sekaná! Morální vsuvka. Golfový pán! Morální vsuvka. Kondicionér! Morální vsuvka. Strážci vesmíru! Morální vsuvka. Katova chňapka. Morální vsuvka a velké finále.......DRILL BRA!!!!!! Výsledek? Kvalita filmu se pohybuje hluboko pod bodem mrazu a zábavnost filmu vysoko nad teplotou varu....V životě jsem se u filmu takle nebavil ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Asi tu jednu dávám, za tu polívku s poblitou hlavou, která mě pobavila, jinak jsem docela trochu trpěl. Proč sem si to pustil.. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Japonský kríženec Kill Billa a Braindeadu... uletená revenge blbina, ale na druhej strane takto ukážkovo krvavý a nadsadený splatter sa často nevidí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asijská holčina v tradiční asijské školní uniformě, co to krvavě nandává namachrovaným nadutým chlápkům? To lahodí mému ironickému škodolibému a zvrácenému duchu. No asi takhle, vezměte Kill Bill, dost podstatně zjednodušte příběh, přidejte více humoru, mnohem, mnohem více krve a gore (např. zatloukání hřebíku do hlavy) a jednu vrtákovou podprsenku (ta by určitě našla uplatnění v SM klubech) a získáte docela ulítlou krvavou prdel, která až tak moc nenadchne, ale určitě pobaví. Jednou za čas to jde, ale že bych na podobném typu filmu ulétával, to asi ne. A k tomu jedno osobní dilema – je rajcovnější Japonka ve školní uniformě (Minase Yashiro) nebo Japonka v maskáčích (Asami)? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No scénář někdo sesmolil mezi osmym a devátym pivem na druhou stranu lístku, ale toho si člověk v záplavě vší tý krve a zvrácenýho násilí vůbec nevšimne. Japka nezklamaly a pustili do světa další hyperšílenost, která mě dokázala rozesmát a zabavit. 60% ()

Reklama

Reklama