Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Po Denníkovi slabocha ma opäť Thor Freudenthal presvedčil o svojich kvalitách. Svojmu filmu rozumie, netlačí na pilu, ponúka zaujímavý leč miestami prvoplánový vizuál a skúsenú réžiu. Nepamätám si moment, kedy by mu film unikol z rúk. Trochu smolu má v tom, že námet v podobe Hotela pre psov je síce zaujímavý, ale občas drhne v povrchných vodách. Našťastie sú tu herecké výkony detských predstaviteľov, ktoré to aspoň čiastočne maskujú. Emma Roberts skvelá a Jake T. Austin dokazuje, že rozhodne má potenciál, hoci tentoraz ho kolegyňa bez debát herecky predčila. Záležitosti ako kamera alebo hudba sa spätne ťažko posudzujú, pretože neboli ničím extra výnimočné. Aj tak som však nadobudol presvedčenie, že Hotel pre psov je výnimočný a striedmy film, ktorý aj bez potokov sentimentálnych scenáristických obratov dokáže vyvolať skutočné emócie ako napr. empatia či porozumenie. Veľmi dobré tri hviezdičky. ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Potlesk! To byla pěkná pohádka! Ne, nyní vážně. Ten zážitek v rozsáhlem sále kina, v němž ovšem sedělo snad jen deset lidí byl nezapomenutelný... Příště si vážně rozmyslím stokrát předem, který snímek si vyberu ke shlédnutí. Avšak jestli chcete zabít čas a nechat na sebe působit devatesát minut prázdné dialogy a námět, jenž je v pohádkovém průmyslu klišé, já vám v tom bránit nebudu... ()

Reklama

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Celý film nesie známky z akéhokoľvek Amerického filmu.t.j.- hlavnú "herečku" oblejú na párty a potom ujde, dvaja súrodenci sa lúčia a to obmäkčí toho ktorý ich rozdeľuje, a nakoniec spolu ujdu robiť správnu vec. Celý film nie je ničím špeciálny , skôr si myslím že úplne obyčajný. Škoda....nápad to zlý nebol /42%/ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Psy mám rád, Emmu Roberts taky a Dona Cheadla respektuju. Jenže tady se nikomu z nich moc nedaří, i když ti psi se snaží asi nejvíc. Úplně nelogickej scénář plnej děr a ne moc dobrá režie to posílá hodně dolů. Nechci tim říct, že bych u podobnýho filmu potřeboval nějakej světobornej scénář, ale tohle bylo místy už fakt moc. I tak to ale docela solidně uteče a děti se budou bavit tak jako tak. Takže to hlavní skupině svůj účel vlastně splní. Zbytku ale bohužel ne. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Dyš ty pejšánci byli tak loštomilý.. Co dodat:)..že se jedná o neskutečnou blbinu pro předškoláky, zde psát nebudu..stejně tak nebudu film urážet. Proč??..film si to nezaslouží, na nic si nehraje, je naivní a naivně se i tváří. Je to sympatická rodinná podívaná, plná všemožného moralizování a místy zábavná i pro dospělého. Už jen díky psíkům (za mě především buldočkům) a doslova neuvěřitelně nádherné k...(ost)...ičce Emmě Roberts, která mi způsobila opravdu vážný poplach hormonů(mlask), nemůžu hodnotit podprůměrně(tudíž velmi solidní 2* a 50%). ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Za prvý týždeň film zarobil vyše 17 miliónov dolárov. (martin1m2)
  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)
  • Jde o první film studia Nickelodeon, který spolu s ním neprodukuje Paramount Pictures. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama