Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hotel for Dogs mi připomněl moje dětství, kdy jsem filmy s obdobnou tématikou vyloženě hltal. Hodně udělala i hudba, která se v hodně podobných variacích ve filmech tohoto typu vyskytuje. Scénáristicky je to sice trošku pitomé, ale musím říct, že jsem se u filmu skvěle bavil. Psíci jsou neskutečně roztomilí, stejně tak Emma Roberts - kvůli které, co si budem povídat, jsem si film pustil. Ostatní mladí herci hrají obstojně, konec byl povedený a snad až samotný závěr byl až moc absurdní. Ale to k těmhle filmům asi patří. Skvělá oddychovka, 4*. A pro menší to musí bejt geniální film. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné, príjemné a oddychovo spravené spracovanie. Keď sú v hlavnej úlohe psi prípadne iné zvieratá určite sa snímka nedá výrazne pokaziť. Táto naopak prekvapila. Scény zo psami boli skvelé a vydarené, až mi rozum stál ako bolo možné naučiť ich toľko kúskov a nechať nahovoriť aby to predviedli aj pred kamerou. Príjemne som sa bavil aj námet bol zaujímavý. Emma Roberts prekvapila, vidno že patrí do rodiny Robertsovcov a ešte zrejme nechá o sebe počuť. Čo viac dodať, do kina by som na to zrejme nešiel, ale doma v pohodlíčku je to pekne strávené popoludnie prípadne večer. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

A ani o chlup víc. Ale ani míň. Hotel pro psy je naivní rodinný výplach, je ale natolik nadsazený a přiznaně "pohádkový", že nelze brát vážně celé zástupy nelogičností. Příběh má hlavu a patu, odsýpá a najde se zde poměrně mnoho fórků a motivů, které se vyvíjí a jsou celice dobře vypointované. Mladí herci se snaží, staří si jen suše vydělávají na nájem. Koho by ale zaímalo, že papundekl, studio a klíčování je občas znát, když celá ta rodinná pohoda skrze rozpustilé kousky pejsků a rozmanité monstr vynálezy hlavního hrdiny funguje? Neumím si představit, že by tento film, vyjma opravdu zarytých cyniků, někoho dokázal otrávit... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Film je protknutý opravdu, ale opravdu mnoha žánrovými zkratkami, které jsou očekávané už od počátku vyprávění. Nebylo to moc vtipné a něco mi bylo přímo protivné, i když se považuji za pejskaře. Dětska a psy to by mělo fungovat skvěle, a také asi funguje, ale u velmi nizké věkové skupiny. Takže za sebe říkám: koukat se na to dá, ale jsou tu i velmi nudné pasáže, tím bych podotknul, že by to šlo i zkrátit. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, proč by mě tahle hloupost měla zaujmout. Naprosto nelogický dej, příšerní herci a scénáristovi bych urvala ruce... ale co bylo vůbec nejhorší - dabing. Za to původní tvůrci samozřejmě nemohli, ale ve finále to moje hodnocení filmu dost ovlivnilo - byl to jeden z nejhorších dabingů, co jsem kdy měla tu smůlu poznat (včetně Stmívání, a to je co říct). Jednu hvězdičku dávám za pejsky a doufám, že mi tenhle film (nebo nějaký jeho příbuzný) už v životě nezkříží cestu. 10% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Knižní předloha byla poprvé vydána v roce 1971. (Hal_Moore)
  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)
  • Keď sú Carl a Lois v hoteli a Carl nájde svoj systém, v odraze sklenených dverí si môžete všimnúť človeka zo štábu. (martin1m2)

Reklama

Reklama