Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Ono Staunton Hill úplně špatný není, pouze zpracování je dosti podprůměrné. Film trochu může připomínat originální Texaský Masakr, který se s SH porovnávat ani nedá. Celá nějaká ta akce začíná, nemýlím-li se, až někdě v posledních 35 minutách, což je na 90 minutový film docela slabota, ikdyž se začátek přečkat nějak dalo. Hlavní "hrdina" má něco do sebe, film taky, ale jak už jsem psal, zpracování je hodně špatné. 41% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Masakr v kopcích je ze tří čtvrtin plný kvákání nesympatických postav, což je základ, aby jich nebylo divákovi líto. Poslední čtvrtina konečně přináší tzv. masakr, kdy dojde na podříznutí s výstřiky, stažení z kůže, skalpování a střeva ven. Jenže ani obstojné gore, kterého jistě mohlo být více, nezachrání film o farmě, nedostudovaném lékaři a kupčení s lidskými orgány. Solidní kamera, dobrá hudba. Lamkinová byla vskutku děsivá! Samotný konec očekávaný a v rámci žánru nijak nepřekvapující. Ani mi tak nevadilo, že téma je obehrané jak stará gramofonová deska, jako to, že po většinu filmu chybělo napětí i atmosféra. Mé neustálé rady pošahané rodině, aby už ty hippíky konečně sejmuli, byly vyčerpávající... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Časté řezání končetin, vyvrhování a skalpování je sice potěšující, ale dementní chování všech zúčastněných a jejich neschopnost postavit se třem ukázkovým buranům (tlustá máma, slabošský retard, bába na vozíku) je až do nebe volající. Staunton Hill tak díky tomu působí jako podřadný hixploiter, který se zastavil v čase. 30% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tatík svého času v podstatě redefinoval žánr, kdežto synek se zařadil po bok nýmandům, kvůli nimž je potřeba redefinovat jej znova. Staunton Hill by mohl být zanesen do slovníků jako opak slova invence. Tak neuvěřitelně tuctovou a nenápaditou vyvražďovačku musí být skoro až těžké stvořit. Nuda kam se podíváš. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů se potřebuje dostat do Washingtonu stopem jenže když jim nikdo nezastaví tak dojdou na vrakoviště, kde se nechají svést nějakým chlapem co jede stejným směrem. Jenže po cestě jim klekne auto a tak musí jít pěšky. Zanedlouho ale narazí na opuštěný statek, kde jsou kvůli počasí nuceni přespat ve stodole. Když se probudí tak během dne se dozvídají to co by nikdy nechtěli. Totální kravina. Co se v tom filmu stalo ? Skoro nic. Slovo v názvu filmu MASAKR by tam vůbec nemělo být. Za mě 1* 10% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama