Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak niektoré hlášky boli brutálne. Tento film sa tvári strašne neohrabane, špinavo a vizuál ma k tomu tiež prispôsobený. Originalita tu chyba a je to jedna vykradačkova cundra ale, ktorá to ani netají. Je tu viacero tvrdších scén ale deje sa to tak rýchlo, že ma to nemohlo ani šokovať. Remeselná stránka filmu je strašne slabá a k tomu značnou mierou prispeli aj herci. Tu mi chýbali charakterove postavy zaporákou ako napr. v chaose tam hlavná sviňa bola naozaj veľká ale tu som hlavnému kingovi vobec neveril .Co ma ale prekvapilo, že film disponuje veľmi malou dávkou brutality, tej som čakal oveľa viac. ()

Javad odpad!

všechny recenze uživatele

Táto štetka nemá vôbec žiadny spád. NUDA. Nenechajte sa nalákať trailerom! Nie je tam pre mňa nič pre čo by som dal aspoň jednu hviezdu, štetky nepríťažlivé, dej hrozne naťahovaný (moja odporúčaná doba trvania: max. 45min) a rozpočet taký nízky, že nedovoľoval natočiť ani poriadne prestrelenie hlavy pištoľou (pri týchto scénach kamera odbočí od obete a na strieľajúceho herca vyšplechne krv). Fuck of Run! Bitch Run! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten sedmdesátkový look mi seděl a stejně tak mě bavily pokleslé výkony všech zúčastněných, ale k danému formátu bych čekal mnohem víc krve a dalších chuťovek. tvůrci se to sice snažili kompenzovat kozama ve všech jejich podobách, ale to tady moc nefungovalo. Za výraznější pozornost tak stojí až dejme tomu posledních deset minut a to je málo. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Run! Bitch Run!“ je ukázkou toho, že tvůrci přesně věděli, co chtějí natočit, a tomu přizpůsobili svou snahu. A vyšlo jim to. Natočili revenge snímek, který má ducha 70. let, není na první pohled vizuálně kvalitní, ale jinak má všechny atributy toho, co divák očekává. A je to pěkně krvavé. Tady dostanete, co máte dostat. Tvůrci vám dali, co chtěli a uměli si s tím poradit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama