Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 2
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DANTE[RK]

DANTE[RK] (hodnocení, recenze)

tak neviem,co vsetko walt urobi vo finale(polovacka na nackov s tou masinkou v kufri auta a podobne),ale z videneho mam pocit,ze sa pojde priznat a nakonci sa zabije ricinovou tabletou co bol zobrat...inak pinkman si za to,ako dopadol moze sam...(a samozrejme blby scenar,ked zhuleny,a na dne si zrazu pospaja linky o otraveni brocka).

na příspěvěk reagoval Kotuc

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Tommy91

náhoda, zrovna včera jsem se dostal k tomuto dílu, no, rozhodně prozatím nejnepříjemnější zážitek s BB.

Za to dneska jsem se dostal k zatím nejlepšímu SPOILER s02e10 konečné Waltovo rozhodnutí do toho praštit je tak skvostně natočené, ohudebněné a zahrané, že už ani nepotřebuji zkusit ten jejich meth. "Stay out of My Territory"

zekkx

zekkx (hodnocení, recenze)

El-Barto

Škoda, že Dexter musí "zabít" Debru a vjet s lodí do tornáda, aby nastolil sotva takovou atmosféru jako pohled Bryana Cranstona za znění BB hudebního motivu. (Tu scénu jsem viděl už alespoň 5x :D)

zekkx

zekkx (hodnocení, recenze)

Jó, pojďme se třeba skupinově opovržlivě smát tomu, jak skončil Dexter. Co vy na to?

na příspěvěk reagoval El-Barto

gotwi

gotwi (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Milý Tomíku,
doporučuji ti před napsáním jakéhokoliv příspěvku zapnout mozek alespoň na minimální frekvenci běžného chodu. Skutečně ti nehodlám tebou vypsané triviality vysvětlovat. Jednou, až budeš starší a budeš mít už čtrnáct let, to snad pochopíš. Držím palce.

na příspěvěk reagoval tomas.malo, animaxis

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

zekkx

myslim ze nikto neklamal - epizoda bola dlhsia o 10minut, pripocitaj k tomu reklamy a hned mas 75min :-)

co sa dnesnej epizody tyka, tak predosle nastavili latku abnenormalne vysoko, cize nejaky slabsi diel musel nasldovat.

kzdopadne *SPOILER* na zaciatku som bol v napati, ze to Todd schyta od svojho stryka, no a potom fandenie Jessieho pokusu o utek zakonceny popravou dalsej Jessieho lasky, ked vsetky moralne zasady idu bokom, proste za chybu sa plati =-O *SPOILER*

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

zekkx

Přemýšlel jsem o tom a napadá mě jedině, že to bral jako 75 minutový blok (tedy i s reklamou).

zekkx

zekkx (hodnocení, recenze)

Celý díl byl, dá se říct, jen přemostěním mezi dramatickejma situacema v předchozích dílech a doufejme epickým finále. Nicméně ten hudební motiv z BB intra v závěru byl prostě nářez a doufám, že ho někde v příštím díle ještě uslyším. Nemůžu se dočkat.

BTW Takže o těch 75 minutách pro poslední dva díly Aaron lhal? :(

na příspěvěk reagoval (mOnkey), tomas.malo

Harant_

Harant_ (hodnocení, recenze)

Dnešní díl i přes pár drsných momentů celkem nuda, předchozí díly nasadily vysoký standart. To bude dlouhý týden do finále. :x

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

Todd je boreček... já toho vrahouna prostě žeru, k dokonalosti mu chybí už jen znásilnění Lydie...

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Miuri

no podle me nee - 10 lidi ma vetsi sanci vymyslet nepredvidatelnejsi vyvoj nez 1 clovek ... jinak to tu pisu jako zajimavost ...

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

Narcis

Tak to je snad jedno, jestli se tím vývojem zabývá jeden člověk nebo rovnou Brumbálova armáda.

na příspěvěk reagoval Narcis

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Jinak co se tyce predvidani vyvoje - nutno pripomenout, ze na scenari kazdyho dilu permanentne pracuje tym deseti lidi, takze zabyvat se koncem serialu kdyz dva dily jeste zbyvaj je naprosto zbytecny ... spise se tu jen intenzivne rozebira to jak serial neskonci ... 

na příspěvěk reagoval Miuri

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Harant_ smazal svůj příspěvek.

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

Tommy91

Jsem četl z epizody nazgůl... no, má to něco do sebe :-D

 

S tím ricinem by to nebylo špatný

 

Jinak jsem si teď vzpomněl na ten úryvek z první epizody

"My name is Walter Hartwell White. I live at 308 Negra Arroyo Lane, Albuquerque, New Mexico. 87104. To all law enforcement entities, this is not an admission of guilt. I am speaking to my family now.

Skyler, you are the love of my life, I hope you know that. Walter junior, you're my big man. There are... there are going to be some things, things that you'll come to learn about me in the next few days. I just want you to know that, no matter how it may look, I only had you in my heart. Goodbye."

 

Nebylo by špatný, kdyby třeba tu nahrávku někde našel a poslal ji rodině (na začátku raka, ještě no Heisenberg, andílek Wally :-D)

Tommy91

Tommy91 (hodnocení, recenze)

:D... to ja som si zas pustal 100-krat scenu z epizody negro y azul, jak tortugova hlava buchla na korytnacke :)  "Hola DEA"

na příspěvěk reagoval Miuri

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama