Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Jako zfilmovaná špatná anekdota. Nevím kam Češi dali vkus a rozum. Martha Issová je nesledovatelná osoba, která neumí hrát, je neskutečně nepůvabná, a divákovi je za ní trapně. Jinak měl film dost slušné obsazení, jak těch "starých" dobrých, a nebo vtipného nejmladšího Prachaře. Jinak fakt, když sleduji české filmy, tak se za svůj národ stydím. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb sice o hovně (no pardon), ale aspoň zábavně. Z dvojice televizních povídek Kukačky/Stop jsou právě Kukačky tím lepším počinem. Jak herecky, tak především scénářem. Pozvolnější rozjezd a zbytečné autobusové anabáze tomu ubírají body. Ve výsledku ani výrazněji nevadí, že je to vlastně taková klasická bakalářská povídka. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Bezva námět, luxusní obsazení dospěláckých rolí (Klepl, Holubová, Dušek, Stašová), bohužel nepovedené obsazení hlavních rolí mladého páru, především Prachař prostě není herec. Moje hodnocení také sráží způsob, jaký zvolili dospělí pro rozchod dětí. Jinak bych hodnotil všemi pěti jako skvělou nedělní televizní komedii (šílený autobusák mi připomněl skutečné příhody z hromadné dopravy) s bezvadnou pointou. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Silný rozjezd (pohled do dvou rodin, připravujících se na setkání s láskou svého potomka, nebo jeho rodiči), kde na obrazovku přicházejí dvojice Stašová-Dušek a Holubová-Klepl. Ani mladí: Issová-Prachař nejsou k zahození. Ale brzy divák (hodně i z názvu, proč probůh tak explicitně???) pochopí, o co půjde a je po legraci. Jinak je to klasická situační komedie, určitě dobrá na divadelní prkna a co by televizní počin víc než zdařilé. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kukučky" zanechali vo mne dosť rozporuplné dojmy. Na jednej strane výborná garda skúsených hercov (Stašová, Holubová, Dušek), medzi nimi dve nie zrovna výrazné mladé ratolesti českej hereckej školy (Prachař, Issová), až po úplné nemehlo ako je Bohumil Klepl. Téma nijak zvlášť originálna, za to miestami dosť nechutná. Ani forma krátkeho, nízkorozpočtového, televízneho snímku na hodnotení tiež veru nepridá. ** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Exteriéry i interiéry se točily v Praze Šeberově. (sator)
  • Aquapark, který vidíme na začátku filmu, je Aquapark Babylon v Liberci. (Lajty)
  • Paní režisérka měla na natáčení pouhých 6 natáčecích dní, točila dvěma kamerami. (ČSFD)

Reklama

Reklama