Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2025 už organizovaný sport jako zábava neexistuje. Společnost se baví hrou zvanou Futuresport, který je drsnou kombinací amerického fotbalu a baseballu. V té době je jejím nejlepším hráčem Tre Ramzey. Tre a jeho učitel Fixx se dostávají díky sázce do krvavého zápasu, ve kterém hráči musí přežít, když chtějí vyhrát... (Bonton Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (30)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak něco podobného může mít na triku W.Snipes. Nevim proč neřekl:"Tohle nenatočíme bude to blbost!!!" a měl by pravdu. Bohužel to neřekl. Kdyby tento film měl aspoň pořádnou dávku sebeironie a občas by se "superman faraon" zasmál byla by to slušná komedie. Jak na to tak koukám, Jean Reno má svůj Rollerball a Wesley Snipes Future sport. Kluci si nemají co vyčítat. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To byl tak džungalo film, more. Ten manuš mengel love a na to vzali grupo bučaris a anglal nim nastoupil mistr sportu, more. To jsi nakamen vidět, more. Kdybych sebral grupo pajtošů a počoroval někde kameru, natočíme lepší scény tam vzadu na periférii forosa. Aj s nějakými mačkami. Ještě by můj čirikloro sikavel, co je to pravá kamiben. Ty kanáloš! Šaj bysme i něco mišto natočili. To by byl future sport, more. Ne, vážně, nevermore. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

No ta hra byla sama o sobě docela zábavná, ale zbytek je čistej odpad. Něco tak strašně hloupýho jsem už hodně dlouho neviděl. Tohle byla blbost i na poměry Wesleyho Snipese. Hvězdu dávám jenom za těch pár minut ze samotný hry. Pak mě ještě pobavilo, že v tý přetechnizovaný budoucnosti svázali unesený čubce ruce klasickou stříbrnou lepící páskou. Prostě stříbrná lepící páska a WDčko jsou nesmrtelný a budou tady až do konce světa. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Ernie zas ukázal, že na to má. Kluk je to šikovná a ještě před svým hororovým dobrodružstvím v bláznovině Bones zaplul do vod sci-fi. Celková vize budoucnosti v jeho podání připomíná nějakou počítačovou střílečku z osmadevadesátého, roku požehnaného vzniku tohoto dílka. Když bych u těch PCček zůstal, grafika sestav a zápasů je poměrně ucházející ala série NHL či FIFA, ovšem zápasy samotné, to je jako 3D řežba na starý 486ce, zásek, error a šlupky po koberci. Scény a struktura celkově spíš připomíná ty nekonečné variace na akční sci-fi seriály jimiž nás zásobují naše televizní stanice. Hudba velmi slušná, dobře vybroušená industriální rytmika a celkově asi největší plus na týhle mazanině. Dean Cain namísto poletování v pláštěnce čapnul prkno a alespoň poletuje kolem jako nezdolný manekýn, kterému konkuruje Wesley Snipes (jak toho sem dostali, to mi nedochází) s prima účesem, ale nechutně dobráckou povahou. Snaha o úderný hlášky jde v niveč, stejně jako zážitek z tohohle blbnutí před kamerou. Tudíž dávám 1 hvězdičku za grafiku a hudbu a už vůbec se mě neptejte, kterak ti umělci s rozpočtem našponovaným jak o tři čísla menší spodky skloubili virtuálno s realitou (nechci totiž napálit odpad, když už sem jednou omylem dal 2 hvězdičky:)). ()

Terminator666 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že to není špatný film. Pravda, existují daleko lepší. Tady se mi líbí, že ten děj je opravdu jednoduchý, nikdo nemá šanci se v něm ztratit. Chyb by se v tomto snímku našlo hodně, ale ani tak mi nezkazily zážitek. Děj byl hodně zhuštěný a některé akční pasáže nebyly až tak úplně po rozumové stránce v pořádku. Na druhou stranu ale myslím, že plno věcí zobrazeném v tomto filmu můžeme nalézt v soudobé společnosti. Právě proto si myslím, že snímek Future Sport si zaslouží 3 hvězdy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama