Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (167)

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Myslím, že po prvním díle, který za moc nestál, zde máme pěkný film. Příběh je poutavý a na rozdíl od předchozího dílu, dává smysl. Určitě stojí za zhlédnutí.

plakát

High School DxD (2012) (seriál) 

Vtipný, nápaditý seriál. Mně osobně nejvíc očarovala postava Akeno Himejima. Ta holka je ďábel :-) Teda vlastně dcera padlého anděla , která se stala démonem, ale stejně. Tenhle ženský charakter mě vždycky nejvíc rozesměje. Potom se mi samozřejmě líbí postava naší neohrožené prezidentky Rias Gremory. Má pevný charakter a noblesní vystupování. Nesmím zapomenout na Koneko Toujou, která mě vždy dostane svým pohoršováním nad Isseiem. To jsou takové tři hlavní ženské charaktery, které, dle mého názoru, vyčnívají nad ostatními.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Skvělý film, moc se mi líbil. Výborné vizuální efekty, krásně zpracovaný děj a skvělé herecké výkony. Navíc to má příjemný spád a vtip. Z kina jsem odcházel nadšený. Určitě doporučuju každému shlédnout. Kniha, ačkoliv je úžasná a krásně se čte, tak si myslím, že kdyby se přenesla doslovně na plátno, nikoho by to nebavilo. Osobně myslím, že udělali obrovský kus práce a výsledkem je tento film.

plakát

Zabít Gunthera (2017) 

Skvělá, jednoduchá komedie, určená snad pro všechny věkové kategorie.

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Střeštěná pohádka od začátku do konce, některé jemné nuance by se dali zcela jistě doladit, ale i tak jsem si děj náramně užil. Myslím, že nebylo nejšťastnější obsazovat do snímku Ondřeje Sokola. Je to snad jediný herec, který do pohádky nezapadá. Fascinovalo mě peklo, které vypadá trochu jako slévárna a trochu jako kartotéka z počátku 20. století. Myslím, že to nebyl vůbec špatný nápad. Jen se mohlo ubrat na osvětlení, pro temnější atmosféru. Rovněž bych se nezlobil, kdyby místo svítících koulí měli na stolech do oranžova rozžhavené elektronky. Myslím, že každému s trochou smyslu pro humor se pohádka alespoň trochu líbit bude.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Poutavý, potemnělý a vtipný děj, který dává smysl. Dobrá hudba spolu s dobře napsanými charaktery z toho dělají opravdu kvalitní podívanou. Obzvláště se mi líbí, že tam nejsou zdlouhavé vysvětlující scény, ale jsou tam motivy charakterů jasně patrné. Po zklamání z Thora mi tento film zvednul náladu.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Jak shrnout film jedním slovem ? Přeceňovaný. Hlavní zápletka není zas tak špatná, ale zbytek. Ty dialogy hlavních postav byli prostě hrozný. Navíc tam dost vtipů bylo na úkor již tak nízké kvality filmu. Můj verdikt je, že se na to ještě s odřenýma ušima dá koukat.

plakát

Auta 3 (2017) 

Jako všichni hrdinové i blesk Mcqueen stárne. Velice se mi líbilo jeho zápasení se zubem času.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Film bych žánrově zařadil mezi Robocopa a Deus Ex(známá počítačová hra). Snímek nenabídne mnoho napětí, ale myslím, že i tak má co nabídnout. Varuje nás před neveselou budoucností, která se brzy může stát skutečností. Je plný akce a zamyšleníhodných momentů. Myslím, že by toto dílo nemělo minout žádného, opravdového sci-fi fanouška.