Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro všechny příznivce italské ságy z prostředí římské soukromé kliniky Life vysílá ČT již osmou řadu tohoto populárního seriálu. Setkáme se v ní znovu se všemi protagonisty řady sedmé, zejména s instrumentářkou Giulií Donattiovou a primářem Antoniem Corradim, jejichž komplikovaný vztah nezadržitelně spěje k nečekanému rozuzlení, na němž má samozřejmě velkou zásluhu Antoniův bratr Paolo. Na kliniku Life přibudou nové lékařské i ošetřovatelské posily a situace renomovaného zdravotnického zařízení se zdá být víc než nadějná. Zvlášť poté, co se klinika dostala zpátky do rukou pravého vlastníka – Giovanny Mediciové. Césare Gómez se však nevzdává a jeho plán na zničení kliniky je přímo ďábelský, zejména když spojí své síly s další pomstychtivou osobou Beatricí Balliovou, která si vytkla za cíl zničit život Denise Nascimientové. Na klinice se začínají dít podivné věci, nevysvětlitelná úmrtí několika pacientů na stejný vir hepatitidy B vždy ve chvíli, kdy již byli téměř vyléčeni, se pro kliniku, Giovannu i Antonia stávají pomalu noční můrou. V životě Antonia se objeví další žena – gynekoložka Sára Segreová, jíž kdysi zachránil život transplantací srdce své bývalé ženy Marielly. Tilly, těžce se vyrovnávající se smrtí milovaného Massima, nachází útěchu ve vztahu s Eduardem de Nittis, kaleným jen těžce skrývanou nenávistí sestry Costanzy... Giuseppe Ansaldi se po celkové ztrátě paměti zkouší za pomoci Giovanny a Tilly pomalu orientovat v životě kolem sebe. Cristinu, která se mu představí jako Daniela, však potká bez nich a tak dojde k tomu, že se nic zlého netuše znovu zamiluje do ženy, která mu v životě tak ublížila... Na závěr snad jen dodejme, že osudy protagonistů, které nezvykle přesahují rozměr jedné řady seriálu, dospějí s koncem této osmé, velmi dramatické 54dílné série k závěru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

DJ Obelix

všechny recenze uživatele

Tak osmou sérii téhle übersrágory spolurežíroval Ruggero Deodato, režisér Cannibal Holocaust? Čeho se ještě nedožiju :-O ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy když jsem viděl při nočním brouzdání na internetu v TV nápis Incantesimo 1, 2, 3 .... 946 tak mě bylo jasné, že když to nepřepnu, tak do tří minut usnu batolecím spánkem. Takže jsem honem hledal ovladač, abych odvrátil zkázu. ()

Ukko odpad!

všechny recenze uživatele

Já nevim jak vám, ale mě už jen ta úvodní zněla spojena s depresivní hudbou naháněla strach. ()

M1911 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Centrále CSFD přišel do schránky letáček o tom, jak je důležité třídit odpad a tak dostala každá řada téhle italské perly svoji vlastní profil pro sběr vavřínů slávy. Teď ale vážně, nechápu, proč je zrovna tento seriál rozkouskován na jednotlivé řady, zvlášť když je tak světoborný a hrdě obsazuje 2.-7. místo nejhorších seriálů všech dob. Až tedy na zcela vyjímečnou a unikátní druhou sérii, která je na místě jedenáctém. Zkrátka Odpad x8. ()

Reklama

Reklama