Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZABIL JSI NĚKOHO, TAK SI TO ODSEDÍŠ!“ Ale tak jednoduché to nebylo. Vezmu vás zpátky 12 let do minulosti. Povím vám o tom, jak se můj život navždy změnil..... Danny je obyčejnej chlap. A musí zjistit, že věci vznikají 2x. Jednou v hlavě a pak ve skutečnosti. A taky se přestat skrývat, utíkat před strachem a začít bojovat! Nic není skutečný, dokud nejsi vyhecovaný! K filmu budou mít blíž ti, kteří si prošli stavy úzkosti a měli z něčeho opravdu strach. Ale netýká se to nás všech? Nic nevadí, že se jedná o vyprávění celkem podrobné. Má tah na ,,kasu“ a je drsné jako prostředí, ze kterého vzešla jeho nová ,,rodina“. Danny není dokonalý, ALE KDO Z NÁS JE? V tomto filmu je mnoho pravdy. Pro obyčejný chlapi. ZŮSTAŇTE BEZE ZMĚNY, NEBO SE VYVÍJEJTE.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci být drogový dealerem. 2.) Myslím, že Coldrex vyléčí všechno. 3.) Shi Su Xi je váš kámoš. 4.) Zjistím, proč je lepší se začít rvát s hromadou cihel za zády. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Další syrová a nekompromisní sonda do Londýnského podsvětí, ač zpočátku mně né příliš sympatický hlavní hrdina, který se s outsidera mění přímo před očima v drsného vyhazovače, ale spád a dějová linie malé nedostatky odsouvá do pozadí.V podstatě se mně film líbil ,ale na velký průlom to zase nevidím. ()

Reklama

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Snímek není jako většina tuctových britských gangsterek, ale je "konečně" natočena s citem,tak, že to člověka nenudí ani chvíli, a přesto je to velice decentní příběh. Režie, scénář a dialogy jsou skutečně velmi slušné, což jsem skutečně nečekal. Je to celé takové nenápadné,ale velmi dobré prostě. V rámci "žánru" to už prakticky nemůže být lepší. Guy Ritchie točí filmy efektně, toto je natočené až nenápadně. Nedá se říci co je lepší, oboje je stejně dobré. 80% a ****. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Mít strach není nic za co by se člověk měl stydět. Jak ale v sobě najít odvahu a získat sebevědomí? Chce to jen mít kliku a být v pravý čas na správném místě. Box nebo práce vyhazovače, v obojím si člověk může vyzkoušet své schopnosti. Všichni čtyři pánové v hlavních rolích byli sympaťáci a moc ráda jsem opět po delší době viděla Colina Salmona,kterého znám z mé oblíbené série Hlavní podezřelý. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Focken man! Aia? Británie někde severněji - drsná a syrová jak umí být jen tam. Se všema hnusnejma vylízancema co svět zrodil. Někdo se s nima musí vypořádat. Tak si nasaď masku. Adrenalin is focken pissing in my vains. FOCK YAAAA!!!! Brutální ukázka lidské blbosti, agrese a hlavně hnusné krutosti. Srdce mi z toho poskočilo až na 100% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama