Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byli jste v minulosti lůzr a postupem času jste pochopili, že Váš dosavadní život neměl smysl a budete ho muset změnit? Tak se Vám tenhle film bude zaručeně líbit. Mně se to líbilo, moc. Vyhazovači měli grády, výborný příběh a každá ta postava tam nesla osobní životní břímě, které máme každý z nás. Bylo to opravdové, zajímavé a nenechalo mě to vydechnout a už vůbec mě to nenechalo učit matiku, což jsem si během sledování tohoto filmu představoval. Velice dobrý film, včetně samotných herců, které moc neznám, ale po tomhle filmu si jich znovu a rád všimnu. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Veľmo veľké prekvapenie u tohto filmu! Nečakal som to! Skvelý námet a aj spracovanie tej doby s doprovodnou hudbou a geniálnymi dialógmi dodávajú tomuto filmu šmrnc. Charizma hercov s technickou dokonalosťou, ktorá i keď budí dojem nízko rozpočtového divadla, a záverom potvrdzujúci anglickú genialitu v kriminálnych filmoch je proste pecka! 90% ()

Reklama

stephano 

všechny recenze uživatele

Ke konci hrozná nuda. Otřesní herci hlavně Starky. A gangsterka to není spíš nechtěně vtipný pokus o ní. Hlavní hrdina má hezký hlas, ale tady jeho herecké umění končí a scéna s cihlou je jak z francouzké komedii z Belmondem. A to to celý má bejt natočený vážně to by se musel režisér trochu inspirovat např Martinem Scorsesim nebo jemu podobným. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Britské "gangsterky" mají v sobě zvláštní a pro diváky velmi atraktivní náboj. Není žádným tajemstvím, že většina těchto filmů je neskutečně stylová a vysoce zábavná. Clubbed se vydává, ale trochu jinou cestou. Cestou uvěřitelné záplatky a až děsivě reálného příběhu. Nahlédnutí do podsvětí není možná tak cool jako ve snímcích Guye Ritchieho, ale to rozhodně není mínusem. Celkem tuhá atmosféra, kvalitní herecké výkony spolu se slušným scénářem dělají (nejen) pro fanoušky žánru z Clubbed velmi kvalitní podívanou. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nepročíst si profil filmu před zhlédnutím, tak si myslím, že se jedná o dílo maestra Quentina Tarantina. Podobné filmy mám hodně rád, v tomhle mi však chybělo rozšíření hlavního příběhu a promakanější ukončení. V některých scénách mi snímek hodně připomínal (o třídu lepší) Fight club. 73% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama