Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byli jste v minulosti lůzr a postupem času jste pochopili, že Váš dosavadní život neměl smysl a budete ho muset změnit? Tak se Vám tenhle film bude zaručeně líbit. Mně se to líbilo, moc. Vyhazovači měli grády, výborný příběh a každá ta postava tam nesla osobní životní břímě, které máme každý z nás. Bylo to opravdové, zajímavé a nenechalo mě to vydechnout a už vůbec mě to nenechalo učit matiku, což jsem si během sledování tohoto filmu představoval. Velice dobrý film, včetně samotných herců, které moc neznám, ale po tomhle filmu si jich znovu a rád všimnu. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Snímek není jako většina tuctových britských gangsterek, ale je "konečně" natočena s citem,tak, že to člověka nenudí ani chvíli, a přesto je to velice decentní příběh. Režie, scénář a dialogy jsou skutečně velmi slušné, což jsem skutečně nečekal. Je to celé takové nenápadné,ale velmi dobré prostě. V rámci "žánru" to už prakticky nemůže být lepší. Guy Ritchie točí filmy efektně, toto je natočené až nenápadně. Nedá se říci co je lepší, oboje je stejně dobré. 80% a ****. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Mít strach není nic za co by se člověk měl stydět. Jak ale v sobě najít odvahu a získat sebevědomí? Chce to jen mít kliku a být v pravý čas na správném místě. Box nebo práce vyhazovače, v obojím si člověk může vyzkoušet své schopnosti. Všichni čtyři pánové v hlavních rolích byli sympaťáci a moc ráda jsem opět po delší době viděla Colina Salmona,kterého znám z mé oblíbené série Hlavní podezřelý. ()

rgrohol 

všechny recenze uživatele

Nebudu vám nic nalhávat, pro britské filmy mám slabost. Zbožňuji tu typickou syrovost, špinavé prostředí a drsnou mluvu, která je koloritem většiny ostrovních snímků. A v Clubbed si toho všeho užijete více než dost. Příběh muže, kterého už nebaví, jak ho život bije a začne se bránit. Že jste to už viděli mnohokrát? Vždyť to vůbec nevadí. Neil Thompson totiž ukazuje, že když se správně volí ingredience a způsob servírování, dokáže i z obyčejného receptu vytvořit nezapomenutelný zážitek. U mě je to za *****. ()

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Další syrová a nekompromisní sonda do Londýnského podsvětí, ač zpočátku mně né příliš sympatický hlavní hrdina, který se s outsidera mění přímo před očima v drsného vyhazovače, ale spád a dějová linie malé nedostatky odsouvá do pozadí.V podstatě se mně film líbil ,ale na velký průlom to zase nevidím. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno