Reklama

Reklama

Být upírem je zábava - ve dne spí, v noci nasávají a nesmrtelnost také není k zahození. Pokračování komediálního hororu z 80. let se odehrává v Luna Bay v Kalifornii, kam přijíždí Chris se svou sestrou Nicole. A právě ji musí zachránit před proměnou v nemrtvou.  Prospat celý den. Nasávat celou noc. Nikdy nezestárnout. Stát se nesmrtelným. Vlastně je to zábava být upír. Před několika lety poklidné pobřežní město sotva přežilo epidemii upírů. A teď jsou zpátky… ještě horší, hladovější a připravenější ponocovat. Pokračování kultovního hororu z 80. let nás zavádí do Luna Bay v Kalifornii, kam přijíždí Chris Emerson (Tad Hilgenbrink) se svou mladší sestrou Nicole (Autumn Reeserová). Sirotci, kteří ztratili při autonehodě rodiče, se sem přistěhovali s excentrickou tetou Jillian (Gabrielle Roseová) a záhy se stanou kořistí místních zdivočelých surfařů, kteří jsou ovšem mnohem horší než chuligáni - jsou to upíři. A když se Nicole nevědomky napije upíří krve, její bratr musí najít a zničit vůdce gangu upírů dřív, než bude sestřina proměna dokonána. Režie se ujal P. J. Pesce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

petero 

všechny recenze uživatele

Už Schumacherova jednotka bola o ničom a dvojka i keď na prvý pohľad nevyzerá nejako nízkorozpočtovo je až zúfale priemerná s otrepaným a nezáživným príbehom s jedným z najtrápnejším lovcom úpírov akého možno vo filmovej histórii zhliadnuť. Na kvalitné upírske filmy 80tych rokov sa to ani zďaleka nechytá. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mne docela příjemné překvapení, obstojně jsem se bavil od začátku až do konce. Jasně, je to béčko jako hrom, ale tak nějak sympaticky nechá vzpomenout na hravá osmdesátá léta a už jenom proto stojí za vidění (pokud tedy nemáte zrovna po ruce něco přímo z tohoto období) . K takovýmhle filmům je těžké se nějak obsáhleji vyjadřovat, ty vám prostě buď sednou, anebo ne. 50% ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, po kolika letech vzniklo pokračování, jsem se až divil kolik prvotních myšlenek zde nalezneme. Není to kdovíco, ale jako jednohubka to poslouží slušně, zvlášť když se vám Lost boys líbí. Tomuto snímku uděluji naprosto s klidem ** shurikeny a celkem se těšim na trojku. Občas dá člověk něčemu ** a píše nasupený koment, protože čeká víc. A někdy, jako je tomu teď, dá člověk ** shurikeny a je naprosto spokojen. Tedy, jen spokojen. Nejlepší hlod je na konci. Dej někomu oheň a zahřeje ho na den. Zapal někoho a bude ho hřát až do smrti :-)))) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teprve ted jsem si všiml že jsem film nehodnotil a při tom jsem ho viděl už 2x. Jedná se o klasický pokračování které se snaží dát do filmu více akce, více cool frajírků, ale zapomíná na to co dělalo LB tím pravým. Kvalitní hudba a lepší postavy, 3 díl byl podle mě kvalitní ale tady to je prostě na rychlo spíchnutý pokračování, které navíc má hodně špatného hlavního záporáka. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut to ještě jakž takž šlo, ve 31 první minutě nastoupil neskutečně (trapně) komický okamžik a ….. mě došlo, že můžu vypnout mozek. Nejneuvěřitelnějšího, nejnevhodnějšího a nejtrapnějšího „lovce upírů“ jsem snad ještě neviděl. Pokud si to neužijete jako jeden velký WTF úlet, je to prakticky nehodnotitelné. Kdyby mi bylo tak o 22 let méně, určitě bych ještě něco přihodil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Jamison Newlander, ktorý účinkoval aj v pôvodnom filme The Lost Boys (1987), sa síce zúčastnil natáčania, jeho scény však boli vystrihnuté. (beso74)
  • Roli hlavního upíra ztvárnil Angus Sutherland, který je nevlastním bratrem známějšího Kiefra Sutherlanda. Kiefer Sutherland přitom hrál roli hlavního upíra v prvním dílu. (Lorge)
  • V posledním záběru se Edgar Frog (Corey Feldman) střetne s upírem Samem. Jde o Sama Emersona z prvního dílu. V obou případech jej ztvárnil herec Corey Haim. (Lorge)

Reklama

Reklama