Reklama

Reklama

Arka

  • angličtina The Ark
Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi
Polsko, 2007, 8 min

Obsahy(1)

Neznámy vírus zničil takmer celú ľudskú populáciu. Preživší ľudia unikli do mora hľadať neobývané pôdy. Tak začína hromadný odchod pod velením jedného človeka. (pugs)

Recenze (61)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

A chci hranou verzi dokud Leonard Nimoy ještě žije! Čistá esence deprese, jejíž pointu narozdíl od zde přítomných považuji nikoli za příjemnou či snad dokonce uvolňující, ale naopak za depresivní a beznadějné podtrhnutí té již tak čiré beznaděje a deprese. Mimochodem, zmiňoval jsem se již o DEPRESI? ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej krátkometrážní film. Jonkajtysovi se povedlo tu "vymřelou" atmosféru v čele s Quijoteovským hrdinou vykreslit bravůrně. Dokázal určitě v nejednom z nás vyvolat nějaké ty myšlenky o konci světa. Hodně tomu taky dodávala hudba, která je výborná. Konečná pointa velice originální, což je moc fajn, jelikož není lehké natočit něco originálního. 85% ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Dnes zřejmě vyplýtvám svou celoroční kvótu na udělování pěti hvězdiček! Po většinu stopáže mi tenhle animáč přišel jako sympaticky temné, nadprůměrné, ovšem nikoliv vyloženě oslnivé dílko. Ovšem finále mě dokonale překvapilo a poslalo do kolen. Při hodnocení nejspíš hodně záleží, jak moc osobní pro vás tohle téma je; já za ten drtivý finiš nemůžu jít níž: 91% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Teď už vím, z čeho Scorsese čerpal na svůj Prokletý ostrov. Na to, že se jedná o krátkometrék z PolSKA, tak jsem velmi mile překvapen, potěšen a i teď zamyšlen...Né, že bych nějak neměl v lásce poláky, poláci jsou velice exportní a množivý národ, který po celém Světě a především na "ostrovech" lidi doslova zbožňují. Uživatel Pařez. by Vám o nich mohl vyprávět a jeho věrný (teď už bývalý poddaný) Powalcyk též :o). ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi rozhodně nepatří k mým oblíbeným filmovým žánrům, ale tenhle snímek dopadl lépe než bych čekala. Co se týče animace, tak mám velmi smíšené pocity. Prostředí bylo znázorněno úžasně a krásně.. Na druhou stranu lidé mi připadali odpudiví a nechutní.. To je ale asi to jediné, co můžu vytknout. Příběh je vynikající a pointa ho dělám neobyčejným a originálním. Těch 8 minut uteklo neuvěřitelně rychle :).. (Shlédnout můžete zde.) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno