Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

necisty 

všechny recenze uživatele

Různá orientace a věková kategorie v různých situacích po sexu, ztvárněné dobrými herci. Přiznám se, že při prvních minutách jsem chtěl film vypnout, ale přežil jsem a potom si užil podle mého dost reálné diskuze. Pobaví, překvapí a zaujme. Nic jsem od filmu nečekal, nic moc mi nedal, ale těch 73 minut bych doporučil každému. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Škoda že jednotlivé minipříběhy (8) ze života různorodých partnerských dvojic měly tolik odlišnou úroveň. Z první poloviny konverzačně laděných povídek jsem byla unešená. Druhá várka však na rozdíl od té první zcela postrádala jiskru, vtip i nápaditost. Zbyla jen křečovitá snaha za každou cenu diváka zabavit a rozesmát. Mé nadšení se proměnilo v otrávené znudění. Rozkolísaná a tím pádem průměrná podívaná. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Osem rôznych párov, osem rôznych rozhovorov - avšak všetky po rovnakej situácii (ako už názov filmu prezrádza)... Niektoré z tých krátkych "poviedok" boli fakt vynikajúce, niektoré zase vôbec nezaujali. Takže tam bol značný nepomer. Úplne najviac sa mi páčil hneď prvý pár (Marc Blucas & Charity Shea), hlavne tá úvaha o Láske a jej prirovnaní k skoku do bazénu, ktorého hĺbku dopredu nepoznáme :) Tie homosexuálne príbehy boli prekvapivo tiež celkom zaujímavé (až na ten v poradí šiesty príbeh), aj ten mladý pár a ich sexuálna premiéra neboli zlí, najmenej sa mi páčili úchylní starci, a najlepšou bodkou boli dve záverečné poviedky... Keby tie dva nie práve vydarené (piaty a šiesty príbeh) dali preč a tie ostatné by mali viac priestoru, tak by to bolo aj na 4 hviezdičky. No tie dva spomínané bohužiaľ stiahli celkovú úroveň. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Další nudnej povídkovej film do sbírky, jakože odvážnej, otevřenej v sexuálních tématech (hetero, homo, atd.). Čím to, že nikomu nevěřím ani slovo? Za holčičí monolog v úvodní povídce a za závěrečnou mystifikaci (pokud to vůbec mystifikace byla) 2*. Jinak nezáživné, místy odpudivé, hrubé, debilní, nevtipné, ale především plytké. Furt se tam mluví a řeší a furt to samý. Že ti Američani musej porád tak mluvit a řešit? To si musej všechno říkat? To neznaj nonverbální konverzaci? To jsou tak necitliví? Kecy - prdy - beďary! ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Moc ne... Pár trefných point zabalených v "Po soumrakovském" hávu, jedna unesitelná historka a nevkusná snaha o konkurenci kanadskému "Young people fucking". Navíc výstavba jednotlivých historek jdoucích za sebou nutí diváka čekat na tu "lepší další" a když ani ta nedojde, naděje měkne jak prvotní záhřev v kalhotách. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama