Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Crystal Allen je sice docela sexy milfík, jenže to se můžete rovnou kouknout na nějaký péčko s Lisou Ann, kde jí protáhne skoro stejně velká Anakonda anakundu.Televizní mrdka z rumunskýho lesa na kraji Bukurešti točená za dolar padesát, s efekty her na první BellGame a tak mocnou demencí dialogů, že jste občas pochybovali otom, zda-li scénárista téhle kokotiny je opravdu člověk a ne gibon.Ve světle týhle pecky je jednička s dvojkou "luxusní" animal horor.0%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Rád jsem se po dlouhé době setkal v nějakém filmu s L. Ashbym. Škoda, že to muselo být za těchto okolností. Totální odpad. Ale pozor, o trochu míň než Děti Anakondy. To byla sračka. 4ka už nedělá tolik chyb, alespoň co se týče hada, i když vypadal strašně... ale to už jsem se vztekal v komentářích předtím. Hvězdička opět za krásnou C. Allen. Ale prosím, prosím, už žádné další Anakondy. Nechte je už být.... ()

Reklama

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Šílená kravina, na rok 2009 příšerný děj, příšerná animace! Animace jak kdyby ji vytvářeli ve studiu Kamarád. Dále jsem se chytal za hlavu, když Anakonda se objevuje ve Východních Karpatech!! No co to je? Není snad anakonda v džungli? Nicméňe, anakonda se plazí tak, že dokáže stíhat auto (Range rover). Už podle značky auta soudím, že to je auto na těžký povrch a do přírody jak dělaný. Ovšem to, že auto najede na krtinec a převrátí se, neudrželo mé hlasivky ticho a začal se tak hlasitě smát, že jsem vzbudil snad celý dům. Když "anakonda" dostihne auto, lidé začají utíkat. A světe div se nebo ne, ona je nemůže dohonit! Oni nosí těžké batohy, střílí po ni a prostě ne a ne dohnat! A takových debilit je tam víc, takže asi takhle: UŽ NIKDY VÍC!!! ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to už je snad úplné dno, kam se tato série mohla dostat. Přiznám se, že bez rychloposunu při přehrávání bych se tentokrát neobešel. Nějak se nám s těmi rumunskými scenériemi roztrhl pytel - asi jejich vláda zareagovala na "finanční pobídky" pro filmaře pružněji než ta naše :-) Na podobné filmy nejsou potřeba žádné ateliéry - postačí pár stromů, jedna až dvě chajdy, digitální kamera, notebook a pár bezdomovců ... ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem nepoučitelný. Přiznávám, že první díl, který se nedočkal velké úcty jsem zhltl jako brambůrku, ve dvojce jsem jen hádal co se odehrává ve tmě a u trojky jsem si ublinkl. A přesto jsem se pustil i do čtvrtého dílu, této k likvidaci odsouzené série. A ano - ani nepřítomnost Hasselhoffa nic nezachrání... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno