Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

bctpeyhon 

všechny recenze uživatele

Trošku příběh ze života, nebo minimálně varovný snímek pro podobné srandisty, jako tady byl herec, a zároveň režisér, Nash Edgerton. I tohle se může stát lidem, kteří nesnáší pavouky a lidem, kteří si z nich chtějí vystřelit. Podle názvu a podle toho, že spolujezdec něco schovává do horní přihrádky, jsem tak nějak čekal, co se stane. Ale ten konec předpokládat už nešel. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Po smiechu býva plač. Film o tom, že aj dobý úmysel sa môže zvrtnúť tak, ako by si to človek hádam ani nevymyslel. Film jednoznačne odkazuje na to aby sa za volantom venovalo len šoférovaniu. Film je postavený na tom istom princípe ako všetky tie vyľakávacie videá: minútu, dve ide auto krajinou a naraz vybehne nejaký netvor. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

To mě jako mělo pobavit? Nebo to sebou nese nějaké poselství? Nebo co? Já myslím, že ne... Jde pouze o kraťoučky filmek, který se snaží bez hlubší myšlenky šokovat svoji nahodilou brutalitou. První nehoda mě zaskočila a dával tušit jisté hlubší poslání - snad litost nad naprosto supidním vtípkem, snad jisté poučení z toho, že takovéhle žerty se někdy můžou opravdu zle nevyplatit, ale druhá nehoda filmek degraduje... Tu jednu hvězdu za to poučení že žertovat se někdy nevyplácí... A druhou za to, že za volantem je třeba být opatrný a předvídat nepředvídatelné... ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film je jako zběsilá jízda po emocionální horské dráze, jaké jsou k vidění v USA zábavních parcích. P.S.: Šadvele, nikdo taky netvrdí, že to má být nějaký RL video. Není to ani fejk... je to prostě (ne)obyčejný krátký film, víc ani prd... P.P.S.: heil Igi, trochu si uprav tu svoji statistiku (o který dí Svěrák pravdu), jsi přece numero osmo... ;-))))) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* i když se to na první pohled nezdá, tak se jedná hodně drsný kraťas. Za sebe to beru jako varování podobným vtipálkům. kteří stále nemají dost. Jedno zhlédnutí mi rozhodně stačilo a nejsem ten typ lidí, co by se smál cizímu neštěstí. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama