Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Orthank 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si, že by som niekedy musel vypínať akýkoľvek animák už v polovici. Také sklamanie oproti prvému dielu som skutočne nečakal. Dej sa preniesol do úplne iného prostredia, kde vtipy nastavené prvým dielom absolútne nefungujú. Množstvo gagov je nasilu vypointovanýchj len za účelom vtipnej situácie a animácia podobne strnulá. Obrovská nuda, ktorá sa nedá vydržať dokonca ani s vypätím všetkých síl. Skutočne si nespomínam ani na jednu naozaj vtipnú scénku. Obrovská škoda. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nesourodý děj a parodie/hlášky (3 malá prasátka btw, 2 z nich dabována Cheechem a Chongem, beroucí si do tlamy kultovní hlášku Arnieho Té-osmistovky a Alového Tonyho Montany; dále scéna s hlavním antagonistou jedničky ve stylu Mlčení jehňátek), camea postav z prvního dílu, Jeníček a Mařenka na zabití, ale vzhledem k tomu, jak obrovský to byl propadák a bylo to totálně vaporizováno z českých kin, jsem čekal mnohem horší výsledek. Pokud jste si oblíbili postavy z prvního dílu, není takový problém. Čistý průměr, který zaokrouhluji nahoru, jelikož jsem se párkrát zasmál nahlas. ()

Reklama

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ještě celkem zábavná, ale toto je čiré zlo. Zábavné to není téměř vůbec a to ani pro cílené dětské publikum (např. odkaz na Mlčení jehňátek). Už u prvního dílu v roce 2005 byla animace dost strašná, ale dalo se to zkousnout. To, že se její kvalita po šesti letech nepohnula ani o kousek, se už zkousnout nedá. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Na film si pamätám len mätne, ide o druhý diel úspešnej animovanej rozprávky karkoolka. Viem len že som na tomto pokračovaní bol v kine ako 12 ročný. A v zaujimavostiach sa píše že tento film nebol nikdy na DVD mimo kín, dosť veľká škoda. Človek sa v detstve na hyperaktívnej veveričke aj nasmial. Prísne hodnotenie na tejto databáze radšej nekomentujem, lebo aj trápna lgbt colette bude mať viac. 4* ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jak moc zbožňuju jedničku, tak moc mě zklamalo tuto. Usmála jsem se párkrát a to ještě jen tak sporadicky, zloduši byli jasní hned od doby, kdy se Jeníček s Mařenkou poprvé objevili na plátně. (Však to bude bomba, to nikdo nebude čekat takový zvrat!) Celá etapa s mým oblíbeným kozlem byla vysloveně trapná... a všudypřítomná klišé typicky amerického filmu ještě víc. 40% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)
  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)

Reklama

Reklama