Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ještě celkem zábavná, ale toto je čiré zlo. Zábavné to není téměř vůbec a to ani pro cílené dětské publikum (např. odkaz na Mlčení jehňátek). Už u prvního dílu v roce 2005 byla animace dost strašná, ale dalo se to zkousnout. To, že se její kvalita po šesti letech nepohnula ani o kousek, se už zkousnout nedá. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nesourodý děj a parodie/hlášky (3 malá prasátka btw, 2 z nich dabována Cheechem a Chongem, beroucí si do tlamy kultovní hlášku Arnieho Té-osmistovky a Alového Tonyho Montany; dále scéna s hlavním antagonistou jedničky ve stylu Mlčení jehňátek), camea postav z prvního dílu, Jeníček a Mařenka na zabití, ale vzhledem k tomu, jak obrovský to byl propadák a bylo to totálně vaporizováno z českých kin, jsem čekal mnohem horší výsledek. Pokud jste si oblíbili postavy z prvního dílu, není takový problém. Čistý průměr, který zaokrouhluji nahoru, jelikož jsem se párkrát zasmál nahlas. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Technicky zcela dle očekávání opět absolutně nedostačující.. Jinak ale, stejně jako jednotka, šílené, bláznivé, glosující a parodující (dobře) a vůbec tak nějak podivně pokřiveně zábavné. V dabingu to pravděpodobně bude postrádat jakýkoliv smysl, protože naprostá většina verbální komiky je do češtiny nepřeložitelná. Haderův Jeníček je ultimátní...- "The witch was spoted in a window!" - "Which window?" - "Yes!"... And a beaver... ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

"Luke, trust the force!". O poznání horší pokračování, sice s dobrými hláškami, ale ohraným a mizerným příběhem. Pokračování by se dalo popsat jako mash-up Úžasňáků se Shrekem v novém kabátu, který se bohužel nepovedl. Dětem se film určitě líbit bude, ale pro ty starší se jedná o ztrátu času. 36% ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Jauvajs, to bylo tedy vaření z vody a přehlídka trapných "bajkovitých" příměrů s americkými reáliemi. Zápletka se zákusky & šaolinský chrám... jakože inspirace kungfu pandou a shrekem? Ne, tuhle hromadu klišé, nudy a trapnosti jsem nevydýchal. První karkulka ode mě dostala 4* za chytrou hru na Rašomona, obracení rolí naruby, kvalitní formát vyprávění a potměšilé vtípky. Dvojku jsem dokoukal jen proto, že má drahá chtěla u něčeho dožehlit, a já nechtěl trhat partu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama