Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jak moc zbožňuju jedničku, tak moc mě zklamalo tuto. Usmála jsem se párkrát a to ještě jen tak sporadicky, zloduši byli jasní hned od doby, kdy se Jeníček s Mařenkou poprvé objevili na plátně. (Však to bude bomba, to nikdo nebude čekat takový zvrat!) Celá etapa s mým oblíbeným kozlem byla vysloveně trapná... a všudypřítomná klišé typicky amerického filmu ještě víc. 40% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě pokračování překvapilo, protože jsem si myslela, že žádné nebude a zůstane pouze u jednoho filmu. Takže pro příště platí, hlavně u toho nemyslet. Tohle je bláznivý výplach mozkových závitů. Nudné mi to nepřipadalo, protože se pořád něco dělo a pořád se létalo vzduchem. Zpívající koza je pěkný chudák. Že by přece jenom ten Jeníček a Mařenka opravdu patřili na pekáč a ježibaba byla ta hodná? Ty německý zcela určitě. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Komu sa páčila prvá Karcoolka bude spokojný. Jasné, že to nie je tak úderné ako prvý diel, hold prvý diel je vždy len jeden, ale je tu tona odkazov na seba sama a iných blockbustrov. Bavil som sa fajnovo. Takže filmový blázni hurá na to, a tí, čo nedokážu pochopiť priamo mierenú paródiu, ruky preč, aspoň sa uchránime zbytočne kritických komentárov, já? ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Možno menej kreatívne a animačne rovnako jednoduché ako jednotka, ale opäť hral prím humor, čo pri týchto 3D animákoch oceňujem najviac. A to humor od viacerých postáva, nielen od jedenj, ako to poznáme u iných projektoch. Numero uno bola zase nadupaná rýchlo-veverička, naopak, najhoršia opäť hl. postava. Hodnotenie: 60% ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si, že by som niekedy musel vypínať akýkoľvek animák už v polovici. Také sklamanie oproti prvému dielu som skutočne nečakal. Dej sa preniesol do úplne iného prostredia, kde vtipy nastavené prvým dielom absolútne nefungujú. Množstvo gagov je nasilu vypointovanýchj len za účelom vtipnej situácie a animácia podobne strnulá. Obrovská nuda, ktorá sa nedá vydržať dokonca ani s vypätím všetkých síl. Skutočne si nespomínam ani na jednu naozaj vtipnú scénku. Obrovská škoda. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama