Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Tanbris 

všechny recenze uživatele

Na erotické filmy se vždy dívám s nadějí, že konečně najdu nějaký, který dokáže skloubit lechtivou tématiku a smysluplný děj s nějakou zápletkou, a vždy jsem zklamán, že je to zase jen a pouze porno. Bohužel to platí i v případě této verze Bathor. Zpočátku film nevypadá úplně zle, od půlky už se ale pořád jen děvčata oddávají orgiím a například to, proč je kněžna v závěru zazděná, ani nestihnou vysvětlit. 10 procent za snahu ()

Huhulačka odpad!

všechny recenze uživatele

To byl snad nejhorší film jaký jsem kdy viděla! Opravdu je to tam jenom samý nahý zadek a samá ženská.. Opravdu bych chtěla vidět jak ženy před tolika lety vypadaly.. Možná ne tak strašně, ale určitě ji neměly vyholenou! Celé to bylo nechutné a hodně ubohé.. Pořád jsem čekala nějaký alespoň náznak zlepšení, ale nic. A taky mě dostalo když "Čachtická paní" málem rozkousala ňadro své služce během jízdy kočárem.. Bylo mi z celého tohoto "díla" blivno.. ()

Reklama

smolicek04 

všechny recenze uživatele

České filmy sa predsa nehodnotily na odpad, tak ani tento krát aj keď to má síce namále. Proavdu povediac mi tam najviac chýbalo napetie a tak ako to zahrali herci, to vie aj moja senilna babka. na začiatku 30 minútove ticho a po chvíli krik no žiaden strach. Išiel som do tojo z tým že sa mudem báť, alebo lepšie povedané aspoň to trocha pochopím ale ako sa zdá tak je to nuda. Mierne erotické ako sa tomu vraví, je podla mna hlúposť a to že sa nikto pred svojou smrťou nebojí je dosť blbé a hlúpe. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když budu film hodnotit po hororové stránce, tak je to čistá nula. K vidění toho kromě několika kapek krve a jednoho podříznutého krku víc nebylo. Režiséra i celý jeho tým bych nechal zavřít do železné panny a nechal je tam shnít, aby už nic dalšího v životě nenatočili. Na druhou stranu se mi alespoň líbil docela solidní výběr hereček, které měli rozhodně co ukázat. Pokud ovšem budu chtít vidět eroticky ladění film, tak se porozhlídnu někde jinde a tenhle paskvil už nikdy více nechci vidět. Za pěkné ženské dám jednu * ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Šimandl si nedá pokoj. Jediným tahákem na jeho filmy může být pro někoho celkem vysoká přítomnost nahých holek, ale pro mě to teda žádný velký plus není. Tohle je tak někde na půli cesty mezi starými péčky s hloupoučkým příběhem a do televize cenzurovanými příběhy nové doby. Každopádně po všech stránkách nedotažená práce. Co musím zmínit přednostně je hudba. Hudba je naprosto strašlivá. Temně dunící elektronická smyčka, po které člověka za chvíli začne brnět mozek se ozývá skrze celé toto filmové utrpení. Herečky (houby herečky, kurvy jsou to!), si vzájemně okusují ňadra, omývají se krví jak je pámbu stvořil a různě se polívají medem a olizují. Chvilku to je celkem zajímavý pohled, ale po chvíli se svou jednotvárností omrzí. Všichni děláme, co umíme nejlíp. Simandl dělá, co umí nejhůř a v tom je právě nejlepší, protože nikdo jiný by to neuměl stejně špatně jako on. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama