Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Telenovela
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Dle mého názoru naprosto famózní nová pohádka! Dokonalé spojení moderního světa prostřednictvím "narážek" se světem pohádkovým. Rozhodně mnohem lepší, než ostatní pokusy o moderní pohádky.. Herecké obsazení bylo bravurní, i mladá Anička se ukázala jako skvělá herečka. Pokud jde o zpěváka Kluse, role lehce přihlouplého prince mu naprosto sedla, vcítil se do ní dokonale. Nadchlo mě také množství rádoby jednoduchých libozvučných písniček. Dlouho jsem se u nové pohádky takhle nezasmála! A nechápu, proč pohádky hodnotí někdo, kdo má rád pohádky asi jako čert svěcenou vodu k obědu a rozumí jim jako koza petrželi..

plakát

Vanilkové nebe (2001) 

Byla to téměř kopie filmu "Abre los ojos", a rozhodně to nebyla kopie ničím lepší. Možná kdyby byla předloha filmu natočena před 50 lety, tak by něčím novým mohli "ohromit", po 4 letech ale ne.

plakát

Romeo, Julie a tma (1959) 

Oproti stejnojmenné knize je to rozdíl, byla jsem zklamaná.

plakát

Romeo, Julie a tma (1997) (TV film) 

Četla jsem knihu, proto to rozhodně nedoporučuji nikomu, kdo ji četl také.

plakát

Země (1996) 

Mám ráda španělšinu, ale španělské filmy nechápu. Ne jazykově, nýbrž obsahově. Celou dobu, co jsem se dívala na tento film jsem měla chuť ho vypnout, ale zárověň mi to nedalo, nedokoukat jej až do konce. Znovu už bych ho asi nezapla.

plakát

23 (2007) 

Vzhledem k tomu, že jsem pověrčivá apod. se mi tento film líbil a ten nápad byl podlě mě dobrý.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) odpad!

Další příšerný český film! Pustila jsem si jej na Nový rok, že se u něj alespoň prospím, protože už předem jsem věděla, že to nebude nic "extra". Avšak to, že ve mě vyvolá tak hrozné pocity, že nebudu moct usnout, jsem nečekala!

plakát

Cvokař (2009) 

Řekla bych, že jde o celkem dobrý film. Kevin Spacey opět nezklamal, ale co mi vadilo, bylo hulení "na každém rohu". Ovšem bude to spíše mým osobním postojem k těmto věcem. Do filmu to patřilo a určitě zaujalo, jen to bylo krapet neoriginální, protože v Hollywoodu to není zjevně nic neobvyklého. Co jsem víceméně nepochopila, byla role nadrženého Robina Williamse v tomhle snímku.

plakát

Americká krása (1999) 

Tenhle film mě překavpil. Nejprve jsem si myslela, že to bude "klasický americký film" , avšak byla jsem víceméně mile překvapena. Líbil se mi děj i role všech postav. Bylo fajn, že závěr filmu mě překvapil, což se tak často u amerických filmů nestává.

plakát

Život Davida Galea (2003) 

Tenhle film se mi moc líbil, jak jeho obsazení, tak scénář. Motiv trestu smrti byl velice šikovný a propracovaný. Sama jsem odpůrkyní trestu smrti, a tak mě to sebralo možná mnohem více, než jakéhokoliv zastánce. Nemám ráda thrillery, ale tenhle se mi velice líbil. Film byl celou dobu docela napínavý a bavilo mě, že jsem nemohla tušit už na začátku, jak to dopadne. Bylo tam sice hodně dějových zvratů, ale nebylo to jimi přeplácané. Opravdu skvělý kousek!