Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Předně tohle není film, ale regulérní porno a to ještě špatně natočené. Absolutně nechápu jak se totální amatér Šimandl může už třicet let živit jako režisér a čas od času se mu dokonce podaří do svých "děl" obsadit nějakou tu vyhasínající českou nebo zahraniční hvězdu. Ed Wood nebo Uwe Boll jsou proti tomuhle oscaroví tvůrci. ()

Grimaldon odpad!

všechny recenze uživatele

Ani ženská těla v celé své kráse nedokáží ospravedlnit existenci teto nechutné nudy. Nahota je totiž vždycky fajn, ale podřezávaní krků opravdu ne. A ano ,šel jsem do toho s tím, že se jedná o příběh Čachtické paní. Ale i když pominu nechutnosti tak nemůžu pominout tu všudypřítomnou nudu a natahovanost. Dlouho trvající záběry na jedoucí kočár, na sbírání krve a spoustu podobných zdlouhavých scén. Krátká stopáž tak působí jako tříhodinové utrpení i když v realitě má jen něco přes hodinu. Simandl našel svůj fetiš a zůstává mu věrný. Já naopak jako divák jeho další, novější snímky snad už nikdy nespatřím. ()

Reklama

Huhulačka odpad!

všechny recenze uživatele

To byl snad nejhorší film jaký jsem kdy viděla! Opravdu je to tam jenom samý nahý zadek a samá ženská.. Opravdu bych chtěla vidět jak ženy před tolika lety vypadaly.. Možná ne tak strašně, ale určitě ji neměly vyholenou! Celé to bylo nechutné a hodně ubohé.. Pořád jsem čekala nějaký alespoň náznak zlepšení, ale nic. A taky mě dostalo když "Čachtická paní" málem rozkousala ňadro své služce během jízdy kočárem.. Bylo mi z celého tohoto "díla" blivno.. ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

České filmy sa predsa nehodnotily na odpad, tak ani tento krát aj keď to má síce namále. Proavdu povediac mi tam najviac chýbalo napetie a tak ako to zahrali herci, to vie aj moja senilna babka. na začiatku 30 minútove ticho a po chvíli krik no žiaden strach. Išiel som do tojo z tým že sa mudem báť, alebo lepšie povedané aspoň to trocha pochopím ale ako sa zdá tak je to nuda. Mierne erotické ako sa tomu vraví, je podla mna hlúposť a to že sa nikto pred svojou smrťou nebojí je dosť blbé a hlúpe. ()

merigieren odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se těšil na bathory :-) a uzmul jsem něco jiného a odpudivého. V počátku mi to připadalo mírně divné, hlas velmi nepřirozený, děj zavánějící lesbickým pornem, po 20 minutách už jsem začal googlit a zjistil pravdu o tom to hnusu. Chvíli se na hezké holky jež se olizují a mažou dá koukat, ale časem to začne být nuda, když se k tomu přidá hudba za níž by autor zasloužil bolestivou smrt, vzniká odpad. Když už hodnotím, tak přidám několik postřehů: když by dali té mučednici pšestí do nosu, určitě by získali více krve než jejich způsobem, dále kočár zastaví náhodně u lesa a jako na potvoru tam je na stromě přivázaný kůl pro křižování. Tak a teď du rozdavat bany na DC :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama