Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl s ohledem na úroveň Lundgrenovo posledních počinů docela příjemně překvapen.Slušná atmosféra,Dolph se pořád mlátil,krev stříkala,akce střídala akci a mělo to docela i slušný spád,vše sice pořád na úrovni průměrného béčka s tradičně dementním dějem,ale bylo to tam.Bylo to tam,ale jen zhruba do poloviny filmu.Pak vše jmenované zmizelo,tedy krom dementního děje.Závěrečná akce ve starém muzeu,nebo co to bylo,bylo pak už jen závěrečným podtrhnutím slaboty,do které se film postupně zahrabal.Škoda,skutečně po dlouhé době to měl Lundgren docela dobře rozjetý,nakonec však skončil tam,kde většina jeho filmů z posledních let.Ještě bych chtěl nicméně poukázat,že Dolph mi také po dlouhé době připadl,že ho to i docela baví,neházel megaunavený a nepřítomný ksichty a byl i v kondici.Možná že to bylo jen kvůli opravdu hezké partnerce,ale možná že by se mohlo začít blýskat i na lepší Dolphovy filmové časy. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Lungren dostává stále do držky (po patnácti minutách dvakrát) a pak ho ještě vyhodí z jedoucího auta. O to je pak z podivem jeho následná likvidace celého vojenského tábora. Proč mu to nechci věřit, když třeba John R. to dokázal? Film má stupidní scénář i hudbu. Po honičce na motorce už brečím smíchem. Třicet tři minut a třicet tři vteřin jsem to vydržel, dál ne, vypínám....... ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Snímok sa zúfalo snaží vyzerať ako brutal B-čko spred dvadsiatich piatich rokov (ono však keby som to videl povedzme v neskorú jeseň roku 1983, tak by mi sanica nielen spadla, ale aj odpadla), ale márna snaha. Dolph je síce obrovský, no jeho grimasy, pripomínajúce skôr nejaké chorobné tiky ako herecký prejav, celý tento cirkus posúvajú o priečku nižšie. Po celý čas som sa vrtel ako žid na hovne, rozboleli ma kríže, potom už aj hlava a dopozeral som to len zo zvedavosti, kam až s tou brutalitou a tuposťou filmári zájdu. No a nakoniec som musel konštatovať, že niektoré scénky násilia zapôsobia vcelku dobrým dojmom, no ostatok je tupý ako korčuľa. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Najít na tomhle něco pozitivního je stejně obtížné, jako najít pouhým okem veš ve fešném kožichu generála Draga! Možná to, že se pořád něco děje, ale musíte si odmyslet jak.. Lundgren připomíná podnapilého ledního medvěda s paralýzou obličeje a po kapsách nosí granáty jak hroznový cukr, zrychleným automobilovým honičkám schází jen utíkající jednotka Keystonských poldů s obušky, střelba nekryjících se postav má takřka westernové parametry (ta dvojitá na fotbalovém stadionu byla obzvláště výživná), chvilku se tam mihne pozoruhodná Volha pick-up(!) a vše završí zlotřilý agent Míša Paré, který to nevydrží a prostě se rozprskne smíchy. Můj první Přímý kontakt s Lernerem musí být i poslední, protože na tohle prostě nemám. Ani kdyby vymyslel nějakou blbost, třeba parybu ve Venezii.. ()

mansonn odpad!

všechny recenze uživatele

Co toto malo byt? "Neviete s kym sa tu zahravate"......to ja ako klon Ramba zpareneho s predatorom.Takto zly film som uz dlho nevidel....pekny moment - rozklada za bieleho dna naloze po vojenskej zakladni a nik ho nevidi , sak hej meria iba skoro dva metre....))))a tie akcne sceny, podla mna Dolph mal 4-5 dobrych filmov a potom upadok ktory sa nezastavil zatial, ocakavam , ze natoci spolu so Seagalom nejaky ten film , napr. Dobitie Europy - si ju rozdelia na polky a kazdy svoju vyhladi a nik ich nezastavi. Nudny film, prekombinovany a ozaj ta strhana Dolphova tvar nevie vyjadrit ziaden pocit. Nestahujte , nekupujte,nepozerajte ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Keď postavy utekajú s taxíkom Mercedes, v scénach mimo vozidla je viditeľný iba vodič a dievča chýba, ale keď sa kamera vracia späť do auta, dievča je stále tam a neskrýva sa. (Johnny.ARN)
  • Vlajka fiktívnej východoeurópskej krajiny Gorna má rumunské trikolóry s albánskym orlom. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v Sofii, Bulharsko. Filmovanie trvalo 27 dní od 19. februára do 17. marca 2008. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama