Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Cením snahu a vážim si že Dolph točí kúsky pre svojich skalných fanúšikov, toto je jeden z nich. Vraví sa, " za málo peňazí málo muziky", v tomto filme platí skôr prirovnanie " za málo peňazí veľa akcie " . A to sa mi páči najviac. Jednoduchý, dobrý a priamočiary príbeh, Dolph Lundgren, jedna vedľajšia postava aby sa nepovedalo a záporáci. Nato že ide o nízkoropočtový film tak si cením pomerne veľkú dávku akcie, akčnú líniu zvláda režisér na pomery v akom film točí dosť dobre, Lundgren sa ukáže v dobrých súbojoch, množstvo dobrej streľby a efektné výbuchy, kvalitou iba klesajú scény-autonaháňačky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po předchozí nudě DIAMOND DOGS přichází tahle nechtěná komedie. Má to spoustu honiček, výbuchů, střílení a krve, ale celý je to hrozně neumětelsky udělaný. Předešlé novodobé Lundgrenovky se mi vesměs líbily a moje hodnocení opovážlivě vyčnívalo, žádná z nich nebyla zdaleka taková šaškárna jako tohle. Nedrží to pohromadě, hudba je úplně mimo, nedává to smysl, a tak dál a tak dál... režisér musí být imbecil. Ono zhruba do půlky to ještě působí srandovně (včetně rádoby šokujícího vraždění civilistů), ale pak už spíš jen trapně a tím pádem je to velká nuda. Prostě ten typ béčka, kterého se fakt nechytám. 3/10. Je vyloženě na čase, aby Dolph zazářil v potencionálních peckách THE EXPENDABLES a UNIVERSAL SOLDIERS, nebo alespoň zůstal u vlastní režie. ()

Reklama

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Béčko ....priam učebnicové. Keby som mal vypisovať tú kopu nelogických ba až absurdných blbostí z tejto zlátaniny, tak z toho bude román. Heh a vraj Dolph-ov comeback :)))) ....to by najprv musel vedieť hrať ....toto čo predvádza by som určite za herectvo neoznačoval. Rádoby recenzenti čo tomuto dali 4 či 5 hviezdičiek asi ešte v živote nevideli kvalitný film. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si řekl, že bych se mohl podívat zase na nějakou "Lundgrenovku", jelikož jeho kousky jsem v posledních letech dost opomíjel. No, už podle mého očekávání to byla pěkná šílenost, ve které Dolph, i když už má na krku pět křížků, stále dokazuje, že na to má, ale v perlách v jakých hraje (nebo se o to alespoň snaží) akorát dokazuje, do jakých "céčkových" vod zabředl. Nemá smysl u tohohle filmu řešit scénář, ten je jen proprané prádlo podobných klenotů. Akce stíhá akci, což by nebylo na škodu, bohužel jí dost przní ultrašpatný střih, který nám bude několikrát ve filmu opakovat stejné scény. O chybách, o kterých se tady už jiní uživatelé zmíňili, se raději ani nebudu zmiňovat :-). Divím se, proč se ještě pořád takové filmy točí, kdo je financuje a co z toho má ??? Pro tuto c-perlu je hodnocení " odpad " milosrdenství ...a Já si zase dám s "Lundgrenovkama" na delší čas pokoj. Btw, Seagalova " Poslední noc " je proti tomuto kousku ještě koukatelný film ... !!! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl s ohledem na úroveň Lundgrenovo posledních počinů docela příjemně překvapen.Slušná atmosféra,Dolph se pořád mlátil,krev stříkala,akce střídala akci a mělo to docela i slušný spád,vše sice pořád na úrovni průměrného béčka s tradičně dementním dějem,ale bylo to tam.Bylo to tam,ale jen zhruba do poloviny filmu.Pak vše jmenované zmizelo,tedy krom dementního děje.Závěrečná akce ve starém muzeu,nebo co to bylo,bylo pak už jen závěrečným podtrhnutím slaboty,do které se film postupně zahrabal.Škoda,skutečně po dlouhé době to měl Lundgren docela dobře rozjetý,nakonec však skončil tam,kde většina jeho filmů z posledních let.Ještě bych chtěl nicméně poukázat,že Dolph mi také po dlouhé době připadl,že ho to i docela baví,neházel megaunavený a nepřítomný ksichty a byl i v kondici.Možná že to bylo jen kvůli opravdu hezké partnerce,ale možná že by se mohlo začít blýskat i na lepší Dolphovy filmové časy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Keď Mike (Dolph Lundgren) ukradne motorku v centre mesta, na kapote je celkom zreteľne slovo „Ninja“, čo je model vyrobený Kawasaki, ale pri prenasledovaní zblízka na kľukovej skrinke sa jasne zobrazuje názov výrobcu „Yamaha“. (Johnny.ARN)
  • Keď postavy utekajú s taxíkom Mercedes, v scénach mimo vozidla je viditeľný iba vodič a dievča chýba, ale keď sa kamera vracia späť do auta, dievča je stále tam a neskrýva sa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama