Reklama

Reklama

VOD (1)

Victor Mancini je posedlý sexem, ale přitom se musí postarat o svou umírající matku. A to není zas tak snadný úkol, jak se zdá. V chytré černé komedii na motivy románu Chucka Palahniuka hrají Sam Rockwell, Anjelica Huston a Kelly MacDonald.
Film, který režisér Clark Gregg natočil na motivy románu světoznámého prozaika Chucka Palahniuka (Klub rváčů), vás zve na chytrou a vtipnou výpravu do hlubin sexuálního nutkání i k výšinám druhého příchodu Ježíše Krista! Victor Mancini (Sam Rockwell) je závislý na sexu. Kromě podřadné práce v podivném zábavním parku a svádění všeho, co se svést dá, ještě tahá peníze z důvěřivých lidí pomocí podvodu, který ho jednou může připravit o život. Teď nicméně stojí před těžkým úkolem. Aby zachránil svou umírající neurotickou matku (Anjelica Huston), musí přivést do jiného stavu její svůdnou lékařku. Je to úkol, který se snadno řekne, ale hůře plní. Zalknutí - to je škodolibá a zamotaná komedie o dysfunkci, spáse, lásce a libidu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Mega nahoty ve filmu..

Paz de la Huerta, Bijou Phillips, Alice Barrett, Gillian Jacobs, Kelly Macdonald, Heather Burns, Fast Ali, Kate Udall, Tiffany Rae Larkin - nahé..

Převážně (.Y.)

Sexystické scénky sakumprdum dohromady: 9min.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Film jsem si pustil kvůli Kelly MacDonald, kterou jsem viděl ve filmu Puzzle. Tady hraje civilně. Jinak film je totální kokotina asi na způsob Velkého blondýna s jednou botou - čili crazy komedie. 

jazzyork

jazzyork (hodnocení, recenze)

velice zajímavý děj o  lidech závislých na sexu, neotřelém způsobu jak si získat přátelství na život a na smrt, pravdě o lásce a jiných psychyckých problémech a navíc se u toho fakt dobře zasmějete :0)

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Suuper filmík, dobré obsadenie, netradičný príbeh - zaručený úspech :D

SKreyn

SKreyn (hodnocení, recenze)

Predlohu som k tomuto filmu nečítal, asi by som to ani nepozeral, ak by sa tak nestalo. Chcel som si pozrieť nejakú dobrú komédiu a podľa hodotenia som predpokladal, že sa po dlhšom čase dobre zasmejem. Režisér Clark Gregg si v tomto filme aj zahral. Radšej by sa mal držať herectva a režírovaniu. Ako herec sa mi páči viac. Takže mňa tento film moc nepobavil, keď mám povedať pravdu, tak skoro vôbec, teda čakal som od neho oveľa viac. Skôr sa prikláňam k žánru dráma ako komédia, aj keď tam boli prvky komédie, len nie moc podarené. 2*

dieFcina

dieFcina (hodnocení, recenze)

naozaj by bolo super keby niekde boli titulky.. bojim sa pozriet si to na prvy krat bez titulkov, aby mi neusli nejake dolezite suvislosti ktore mi potom pokazia dojem z filmu...

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

titulků se bojím. to by měl překládat někdo, kdo má doma knihu

Gimp

Gimp (hodnocení, recenze)

První minuty vypadají tak dobře že jsem se rozhodl počkat na titulky.. Doufám že na tom někdo začne dělat :)

poet

poet (hodnocení, recenze)

Nemá niekto titulky k fimu? Prípadne prepis v angličtine?

Dronte

Dronte (hodnocení, recenze)

Co se s tímhle filmem děje? už je to v usa normálně v kinech?

Nessa

Nessa (hodnocení, recenze)

knihy od palahniuka mám hodně ráda, fight klub ve filmové podobě byl hodně povedený, tak snad i zalknutí nebude zklamání

Haluzz

Haluzz (hodnocení, recenze)

Koukám na to, a už obsazení mi vůbec nesedí ... tohle asi nebude můj šálek. A navíc, když to bude srovnávané s Fight Clubem, inu, Clark to lehké mít nebude ...

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

Dadel: trailer samozrejme nevypovedá nič... len som napísal ako na mňa pôsobil... Tak nijako... čo samozrejme nič nevypovedá o tom aký to bude film. Ja si to predsa tiež nenechám ujsť :)

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Avathar : nemyslím technicky ani čo sa obsahu týka, skôr to myslím tak že Choke tak ako je napísaný je neprijateľný pre US societu, takže sa bude riadne škrtať. Otázka je, či potom ostane nejaký "Palahniuk" alebo len vykastrovaný produkt. Ja vsádzam na to druhé. Dadel : jasne, odnikdy, ale ja som napísal že z traileru necítiť "Palahniuka" tj. tú sofistikovane pošukovskú atmosféru jeho kníh. Nie že z traileru vidím že to bude zlé.

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

No neviem... kniha je rozhodne ľahšie sfilmovateľná než FIGHT CLUB, takže by to mohlo vyjsť, ale na druhej strane... Nič moc trailer a debutant na režisérskej stoličke. No, každopádne si to určite pozriem.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Ja už viem dávno, že je to hotové, ale na imdb to zas tak nevelebia. A tejto adaptácii by absencia explicitného sexu práve veľmi poškodila (k môjmu predch. príspevku). Okrem toho to všetci budú porovnávať s FC od Finchera, takže to film bude mať veľmi ťažké. Ale z traileru na mňa "Palahniuk" nedýcha ani náhodou. Kua nech Fincher natočí Survivora, to je omnoho vydarenejšia kniha.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Pretoze Gregg nie je Fincher, preto. A IMHO je Choke pre Hollywood nesfilmovatelny a pre US nestravitelny (fakt som zvedavy ako budu tocit sceny s gulickami miznúcimi v hlbinach Viktorovho zadku a s tou srackou u policajtov nakoniec).

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Na trailer nekoukám (tradičně), ale už kvůli božskému Samovi bych tomu dala šanci. Nemalou.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

ta tenhle film jsem úplně zapomněl, že se na něj mám těšit:)

ninon

ninon (hodnocení, recenze)

Trailer mě totálně zklamal a to jsem moc nečekala. Ten Sam Rockwell se mi tam moc nezdá. Raděj zůstanu u knižní předlohy.

Gimp

Gimp (hodnocení, recenze)

Neházím flintu do Žida, zelený trailer nic neřekne, kniha má potenciál a není nezfilmovatelná. Uvidíme jak se to vyvine.

dr.Orlok

dr.Orlok (hodnocení, recenze)

Na této stránce http://www.victormancini.net/ můžete přispět samotnému Viktorovi ( pro ty co nečetli knihu - hlavní postava knihy Viktor Mancini se živí tím, že chodí do restaurací, kde se dusí jídlem.Vždy mu někdo z okolo sedicích hostů pomůže a "zachrání ho" .Viktor mu děkuje svěří se mu se všemi problémy (mj. finančními) a zachránce, je tak šťastný ze sebe, že mu pak nějakou dobu posílá peníze,aby se z toho dostal)

Reklama

Reklama