Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Kryton 

všechny recenze uživatele

No né?! Co to?! Murphy není ve fekální komedii a ani nehraje celou rodinu? On tu dokonce dostane stromem přes hubu a bude většinou mlčet! Není to dobře pro všechny hatery?! .... Pokud odečtu hlavně tu velkou agitku na téma > najdi slunce v duši a buď hodný < , tak se Murphymu podařilo i slušně pobavit. Najednou je vidět, že huba nestačí. Musí si tak pomáhat mluvícími panenkami nebo gesty. Věřte, že těch 91 minut uteklo jako voda a nebyl jsem nasraný. Docela mě napadlo, jak bych se musel domluvit bez mluvení? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Eddieho som mal vo svojich mladsich rokoch velmi rad. Jeho mimika i slovny prejav su jedinecne a mne celkom sympaticke. Avsak v tomto filme, s jeho chabym scenarom a dialogmi to pre mna teda nestacilo. Posolstvo filmu je sice jasne, ale ako bolo servrirovane ma neoslovilo. Rad som si vsak Murphy-ho po dlhsej dobe pripomenul. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Eddie zažívá veliký návrat!! Po trapných, fekálních sračkách totiž konečně zavadil o sračku, která je jen kýčovitá, patetická a opravdu jenom trošičku (asi tak 108 minut) kopíruje další gumovou držku z filmu Lhář, lhář. A tak tu máme jen další slovní průjem dávno mrtvého negroameričana s poselstvím, které zajisté donutí nejednu slaboduchou pipku hlasitě potahovat u žehlení, spoustu hošanů rozmazat si růžovým kapesníčkem oční stíny a verbalovi perfektně naředí stolici. A teď mě omluvte, musím si jít "přepudrovat nos". ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

S eddiem to už nejakú dobu ide do sračiek, takže možno tie 3 za katastrofálne očakávania, ale inak musím povedať, že to bol celkom príjemný podmaz, ktorý si nevyžadoval veľa pozornosti. Inak klasická šablóna filmov toho typu, čo tu môžu svietiť nanajvýš namodro, ale bez ktorých by bol svet oveľa smutnejším miestom k životu. PS: Nenápadný nerd Clark Duke sa mi pomaly začína javiť ako celkom zábavný komik! ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Film s nádherným námětem a krásně myšleným příběhem... Ale Eddie Murphy, to je jedna z největších hereckých katastrof a do takovýchto emocionálních filmů by se pouštět neměl, protože na to prostě a jednoduše nemá. Ať si zůstane u svého Norbita a Zamilovaného profesora a tohle ať nechá hercům! Svými trapnými obličeji a humorem z toho udělal totální frašku... Být tam jiný hlavní představitel, který umí, mohlo to podle mě dopadnou víc než perfektně, ale takhle? Murphy mě prostě naštval... Být to čisté drama, mohlo mít snad i červené hodnocení, ale takhle... Vtipy mě ve většině případů vyloženě obtěžovaly... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama