Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrej! Moc dobrej vtip! Na tomto filmu, teda pokusu o film, bylo asi jediná koukatelná obálka dvd-ka. Snad ještě ta slečna byla povedená. Ale prosím vás, kdo v dnešní době natočí takovou sračku, měl by se okamžitě oběsit. Tyhle efekty, to bych možná zvládl i doma v pokojíčku. Nechápu. Ani se nebudu rozplývat, jak moc to bylo nelogické a pitomé. Ach jo. Aspoň ten obal nemá vypadat tak jakože trochu lákavě na slušné b-čko, ale tohle se hodně rychle šine k druhému konci abecedy.... Fuj! ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

Reklama

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Opravdu sem nevěřil že něco takového může vůbec existovat, aby to bylo vydáno v roce 2008. Skoro celý film sem nevěřil vlastním očím a nehrát to ve dvě ráno tak se i od srdce zasměju :D . Tohle je něco tak neuvěřitelného a drzého, že tu jednu musím dát za odvahu celého tvůrčího týmu (který podle mě nebude mít i s herci více jak 15 členů) a za odvahu televize tohle vůbec pustit do veřejného vysílání. Jako poslední myšlenka mě napadla, že tohle ani neměl být film určený pro veřejnost, ale pouze domácí práce ochotnického divadla, pro soukromé účely, která pouhým nedopatřením unikla z utajovaného archívu nedotočeného porna. Tenhle nefilm se taky dá ohodnotit pouze dvěma slovy: všechno špatně. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Horolezkyně, horolezčata, bacha na popruhy. No, ale měl jsem to tušit, že s prasklým popruhem, to je o držku. O přesdržku to vlastně bylo od začátku po konec. Co taky, 49 a holky jak z loňského katalogu. Kolik že? 6let života v pustině? To na ten kus kovu nikdo nešlápl? Hod granátem na ptákoješterku bylo vrcholem okamžiku ... Armádní centrum a kde jsou vojáci?? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama